Soort vertalingen

YVKVT: jouw partner in diverse toepassingen

Dankzij ons team van meer dan 160 native vertalers behoren taalbarrières tot het verleden en wordt je communicatie grenzeloos. Bij Yves Van Krunkelsven begrijpen we dat elke boodschap, elk document en elke interactie van cruciaal belang is. Daarom zijn we trots op ons breed scala aan vertalingen.

Of je nu een boek wilt laten vertalen om je verhaal wereldwijd te delen, een belangrijk zakelijk document in meerdere talen wilt presenteren, of zelfs je sollicitatiebrief wilt perfectioneren, wij staan voor je klaar.

Ons toegewijde team van ervaren vertalers combineert taalvaardigheid met diepgaande domeinkennis. Zo behouden we de essentie en nuance van je boodschap.

Reken op onze expertise

Wil jij al jouw teksten vakkundig laten vertalen? Contacteer ons dan via mail of het contactformulier. Bezorg ons de te vertalen tekst(en), de bron- en doeltaal en de deadline. Wij beantwoorden je aanvraag zo snel mogelijk met een vrijblijvende offerte.

Wat anderen zeggen over onze vertalingen

“Mijn eerste samenwerking met Yves kan ik alleen maar als volgt omschrijven: indrukwekkend! Een kleine maand geleden had ik een dringende vertaling van een uitgebreid verzoekschrift nodig. Yves deed daarvoor onmiddellijk het nodig en maakte zijn reclame over zijn vertaalnetwerk zonder meer waar: hij zorgde ervoor dat drie vertalers aan de slag gingen met de tekst, hij coördineerde de vertaling, keek hun werk na, en nauwelijks een dag later had ik een gestructureerde en geharmoniseerde vertaling van het verzoekschrift in mijn mailbox. Ondanks het dringende werk werd geen urgentietarief aangerekend. Yves, dank voor je excellente service.”

“De vertalingen die we aan Yves doorsturen, zijn steeds binnen de deadline terug in ons bezit. Snelle service, correcte communicatie en mooi afgewerkte documenten. We hebben al documenten in verschillende talen laten vertalen en nooit een langere wachttijd. Yves levert steeds opnieuw zeer correct werk af. Topvertaler en ondernemer.”

Wim Geentjens, Zaakvoerder van GECON Arbeidsveiligheid & Milieu

“Na met verschillende vertaalbureaus te hebben samengewerkt is het verschil met Yves zijn service meer dan opmerkelijk. Yves is enorm reactief in zowel zijn initiële contacten als in de vertaaldiensten die daarop volgen. Zelfs bij een fout van de klant (1 document vergeten aanleveren), gaat Yves het maximale eruit halen om je toch op een redelijke termijn te servicen.”

Graag een offerte voor jouw vertaling?

Of bel +32 496 22 11 12!