Brochure laten vertalen

Jouw brochure vakkundig laten vertalen?

Yves Van Krunkelsven en zijn team van meer dan 160 native vertalers staan voor je klaar! Zo betreedt jouw product nieuwe markten met een professioneel vertaalde brochure.

  • Oog voor detail en gevoel voor taal
  • Respect voor vakjargon
  • Altijd gedubbelcheckt door een tweede paar ogen

Jouw brochure feilloos laten vertalen? Contacteer ons vrijblijvend.

Hoe wij jouw brochure vertalen

Gespecialiseerde vertaler

Dankzij ons breed netwerk hebben wij een vertaler voor elke job. Zo wordt jouw brochure in de juiste tone-of-voice en met gevoel voor taal vertaald. We houden altijd rekening met vakjargon.

Terminologielijst

Wil jij dat er bepaalde woorden op een specifieke manier vertaald worden? Komen dezelfde woorden vaak terug in jouw marketingmaterialen? Wij houden een lijst bij met al jouw speciale wensen.

Dubbelcheck

Bij ons kijkt er altijd een tweede paar ogen naar jouw tekst. Zo garanderen wij een feilloze en vakkundige vertaling van al jouw brochures en marketingmaterialen.

Welke soorten brochures vertalen jullie?

Al onze vertalers zijn gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. Zo garanderen we een feilloze vertaling in de juiste toon en stijl.

Brochure laten vertalen naar meer dan 25 courante talen

Onze vertalers zijn helemaal thuis in meer dan 25 courante talen:

Wil jij jouw brochure naar een minder courante taal laten vertalen zoals het Hindi, het Japans of het Koreaans? Ons netwerk strekt zich uit naar de meest exotische hoeken van de planeet. We vinden zo goed als altijd een vertaler om jouw project tot een goed einde te brengen.

Een brochure professioneel laten vertalen, hoe gaat dat in zijn werk?

Bezorg ons de te vertalen brochure via ons contactformulier of mail naar info@yvkvt.com. Vermeld volgende informatie zeker in je mail, dan gaan onze vertalers meteen aan de slag:

  • De brontaal en de gewenste eindtaal/talen
  • Specifiek te vertalen woorden
  • De deadline

Moet jouw brochure met spoed vertaald worden? Vermeld dat dan zeker in je offerteaanvraag.

Wij analyseren je brochure en wijzen hem toe aan onze meest geschikte vertaler. Die maakt voor jou een vrijblijvende offerte. Ga je akkoord met ons aantrekkelijk voorstel? Dan vliegen wij meteen in de vertaling. Een tweede vertaler kijkt jouw brochure na en zet de puntjes op de ‘i’. Voilà, jouw tekst is vertaald!

Hoeveel kost het om een brochure te laten vertalen?

Als vertaalbureau zijn we gespecialiseerd in een hele hoop vertalingen. Hierdoor is het moeilijk om een vaste prijs op onze service te plakken. Wij hanteren altijd de meest concurrentiële prijzen. De exacte kostprijs om jouw brochure te laten vertalen is afhankelijk van:

  • De soort tekst
  • De lengte van de tekst
  • De brontaal en de eindtaal

Gaat het om een spoedvertaling en wil je zo snel mogelijk een offerte? Bel ons dan gerust even op via +32 496 22 11 12.

Wat anderen zeggen over onze vertalingen

“Mijn eerste samenwerking met Yves kan ik alleen maar als volgt omschrijven: indrukwekkend! Een kleine maand geleden had ik een dringende vertaling van een uitgebreid verzoekschrift nodig. Yves deed daarvoor onmiddellijk het nodig en maakte zijn reclame over zijn vertaalnetwerk zonder meer waar: hij zorgde ervoor dat drie vertalers aan de slag gingen met de tekst, hij coördineerde de vertaling, keek hun werk na, en nauwelijks een dag later had ik een gestructureerde en geharmoniseerde vertaling van het verzoekschrift in mijn mailbox. Ondanks het dringende werk werd geen urgentietarief aangerekend. Yves, dank voor je excellente service.”

“De vertalingen die we aan Yves doorsturen, zijn steeds binnen de deadline terug in ons bezit. Snelle service, correcte communicatie en mooi afgewerkte documenten. We hebben al documenten in verschillende talen laten vertalen en nooit een langere wachttijd. Yves levert steeds opnieuw zeer correct werk af. Topvertaler en ondernemer.”

Wim Geentjens, Zaakvoerder van GECON Arbeidsveiligheid & Milieu

“Na met verschillende vertaalbureaus te hebben samengewerkt is het verschil met Yves zijn service meer dan opmerkelijk. Yves is enorm reactief in zowel zijn initiële contacten als in de vertaaldiensten die daarop volgen. Zelfs bij een fout van de klant (1 document vergeten aanleveren), gaat Yves het maximale eruit halen om je toch op een redelijke termijn te servicen.”

Graag een offerte voor jouw vertaling?

Of bel +32 496 22 11 12!