Juridisch vertaalbureau

Juridische vertaling nodig?

Het team van Yves Van Krunkelsven bestaat uit een netwerk van meer dan 160 native vertalers. Elk met hun eigen specialisatie, waaronder juridische vertalingen. Zo garanderen we een feilloze juridische vertaling met respect voor vakjargon.

 • Je geboorteakte laten vertalen naar het Spaans?
 • Jouw huwelijkscontract laten vertalen naar het Portugees?
 • Je verblijfsvergunning laten vertalen naar het Engels?

Wij staan voor je klaar.

Waarom een juridisch vertaalbureau inschakelen?

Onze juridische vertalers hebben ervaring of zelfs een achtergrond in de juridische sector. Daardoor weten ze steeds juridische vaktermen op de juiste manier te vertalen. En dat is van onmiskenbaar belang in de juridische sector. Een verkeerde woordkeuze zorgt namelijk voor een onnodige juridische rompslomp. De kennis van ons juridisch vertaalbureau inschakelen, is daarom de beste keuze. Zo ben je steeds zeker van kwalitatieve teksten met de juiste terminologie.

Belangrijk: een juridische vertaler is niet altijd een beëdigde vertaler. Daarvoor dient de vertaler een officiële eed af te leggen. Een beëdigde vertaling nodig? Contacteer ons.

Juridische teksten laten vertalen

Onze native vertalers zetten jouw juridische teksten vakkundig om naar de juiste taal.

 • Geboorteakte
 • Octrooien & patenten
 • Verkoopvoorwaarden
 • Dagvaardingen
 • Verblijfsvergunningen
 • Vonnissen
 • Licenties
 • Testamenten
 • Contracten

Juridische vertalers in 25+ talen

Heb jij een juridische vertaling nodig naar het Koreaans, Japans of een Afrikaanse taal? Ons groot netwerk strekt zich uit naar de meest exotische hoeken van de planeet. Hierdoor vinden wij zo goed als altijd een bekwame vertaler om je juridische teksten te vertalen.

Contacteer ons gerust voor je juridische vertalingen naar een minder courante taal. Wij hebben voor bijna elke uitdaging de geschikte native vertaler in ons netwerk.

Juridisch vertaalbureau: onze werkwijze

Jij bezorgt ons de juridische tekst en vertelt ons je specifieke wensen. Wij analyseren het te vertalen document en wijzen deze toe aan onze meest geschikte vertaler. We bezorgen jou een aantrekkelijke en vrijblijvende offerte op basis van het aantal woorden. Ben je akkoord met de offerte? Dan gaan wij aan de slag met jouw juridische vertaling.

Voor de vertaalde documenten naar buiten gaan, kijkt een extra vertaler deze na. Zo garanderen we feilloze en kwalitatieve vertalingen.

Dit alles doen we binnen de afgesproken deadline. Een spoedvertaling nodig? Geef dit aan bij je aanvraag en we halen alles uit de kast om je vlug uit de vertaalnood te helpen.

Juridische vertalingen op maat

Yves van Krunkelsven Vertaalbureau staat voor een netwerk van meer dan 160 zelfstandige vertalers en revisoren. Dat maakt dat we voor elke vertaalklus ook altijd de meest geschikte vertaler vinden. We wijzen een vaste vertaler toe aan jouw project. Zo garanderen we een kwaliteitsvolle juridische vertaling met steeds dezelfde tone of voice.

 • Netwerk van meer dan 160 vertalers en revisoren
 • Kwaliteit en deadlines boven alles
 • Doorgedreven vertaalexperten in elk vakgebied
 • Enkel native vertalers
 • Alles gedubbelcheckt

Wat anderen zeggen van ons juridisch vertaalbureau

“Mijn eerste samenwerking met Yves kan ik alleen maar als volgt omschrijven: indrukwekkend! Een kleine maand geleden had ik een dringende juridische vertaling van een uitgebreid verzoekschrift nodig. Yves deed daarvoor onmiddellijk het nodige en maakte zijn reclame over zijn vertaalnetwerk zonder meer waar. Hij zorgde ervoor dat drie vertalers aan de slag gingen met de tekst, hij coördineerde de vertaling, keek hun werk na, en nauwelijks een dag later had ik een gestructureerde en geharmoniseerde vertaling van het verzoekschrift in mijn mailbox. Ondanks het dringende werk werd geen urgentietarief aangerekend. Yves, dank voor je excellente service.”

“De vertalingen die we aan Yves doorsturen, zijn steeds binnen de deadline terug in ons bezit. Snelle service, correcte communicatie en mooi afgewerkte documenten. We hebben al documenten in verschillende talen laten vertalen en nooit een langere wachttijd. Yves levert steeds opnieuw zeer correct werk af. Topvertaler en ondernemer.”

Wim Geentjens, Zaakvoerder van GECON Arbeidsveiligheid & Milieu

“Na met verschillende vertaalbureaus te hebben samengewerkt is het verschil met Yves zijn service meer dan opmerkelijk. Yves is enorm reactief in zowel zijn initiële contacten als in de vertaaldiensten die daarop volgen. Zelfs bij een fout van de klant (1 document vergeten aanleveren), gaat Yves het maximale eruit halen om je toch op een redelijke termijn te servicen.”

Graag een offerte voor jouw juridische vertaling?

Of bel +32 496 22 11 12!