Testament vertalen

Testament professioneel laten vertalen

Ook al denk je er liever niet over na, een accuraat testament zorgt voor een vlotte en efficiënte verdeling van je erfenis. Een testament laten vertalen is in bepaalde gevallen van cruciaal belang. Zeker als je bezittingen in het buitenland hebt.

Neem deze zorg van je naasten weg en laat je testament vakkundig vertalen door één van onze 160 native beëdigde vertalers.

Zo vertalen wij jouw testament

Bezorg ons het te vertalen testament via ons contactformulier of mail naar info@yvkvt.com. Vermeld volgende informatie zeker in je mail, dan gaan onze vertalers meteen aan de slag:

  • De brontaal en de gewenste doeltaal
  • Specifiek te vertalen woorden
  • De deadline

Wij analyseren je testament en wijzen het toe aan onze meest geschikte vertaler. Die maakt voor jou een vrijblijvende offerte op. Ga je akkoord met ons aantrekkelijk voorstel? Dan vliegen wij meteen in de vertaling.

Een tweede vertaler kijkt de vertaling na en zet de puntjes op de ‘i’.

Voilà, jouw testament is vertaald!

Testament met spoed laten vertalen

Heb je snel een vertaling van je testament nodig? We halen alles uit de kast om je vlug uit de vertaalnood te helpen. Dankzij ons groot netwerk zorgen wij snel voor een kwalitatieve beëdigde vertaling.

Over onze vertalers

Yves van Krunkelsven Vertaal- en Tolwerk beschikt over een netwerk van meer dan 160 zelfstandige vertalers en revisoren. Dat maakt dat we voor elke taalklus steeds de geschikte vertaler vinden.

  • Kwaliteit en deadlines boven alles
  • Doorgedreven vertaalexperts in elk vakgebied
  • Enkel native vertalers
  • Alles gedubbelcheckt
  • Toekomstgericht en innovatief

Wat anderen zeggen over onze vertalingen

“Mijn eerste samenwerking met Yves kan ik alleen maar als volgt omschrijven: indrukwekkend! Een kleine maand geleden had ik een dringende vertaling van een uitgebreid verzoekschrift nodig. Yves deed daarvoor onmiddellijk het nodig en maakte zijn reclame over zijn vertaalnetwerk zonder meer waar: hij zorgde ervoor dat drie vertalers aan de slag gingen met de tekst, hij coördineerde de vertaling, keek hun werk na, en nauwelijks een dag later had ik een gestructureerde en geharmoniseerde vertaling van het verzoekschrift in mijn mailbox. Ondanks het dringende werk werd geen urgentietarief aangerekend. Yves, dank voor je excellente service.”

“De vertalingen die we aan Yves doorsturen, zijn steeds binnen de deadline terug in ons bezit. Snelle service, correcte communicatie en mooi afgewerkte documenten. We hebben al documenten in verschillende talen laten vertalen en nooit een langere wachttijd. Yves levert steeds opnieuw zeer correct werk af. Topvertaler en ondernemer.”

Wim Geentjens, Zaakvoerder van GECON Arbeidsveiligheid & Milieu

“Na met verschillende vertaalbureaus te hebben samengewerkt is het verschil met Yves zijn service meer dan opmerkelijk. Yves is enorm reactief in zowel zijn initiële contacten als in de vertaaldiensten die daarop volgen. Zelfs bij een fout van de klant (1 document vergeten aanleveren), gaat Yves het maximale eruit halen om je toch op een redelijke termijn te servicen.”

Graag een offerte voor jouw vertaling?

Of bel +32 496 22 11 12!