Commerciële vertalingen

Professionele commerciële vertalingen

In ons team staan messcherpe commerciële vertalingen en een naadloze service centraal. Iedere dag leveren we voortreffelijke commerciële vertalingen af.

Onze native vertalers vertalen jouw teksten met oog voor detail. Zo garanderen we feilloze commerciële vertalingen.

 • Kennis van en aandacht voor vakjargon
 • Aandacht voor het doel van je tekst
 • Altijd dezelfde vertaler die je tone-of-voice door en door kent

Dat alles aan een snel tempo én voor een scherpe prijs.

Commerciële vertalingen naar minder courante talen

Heb jij een commerciële vertaling nodig naar het Koreaans, Japans of een Afrikaanse taal? Ons groot netwerk strekt zich uit naar de meest exotische hoeken van de planeet. Hierdoor vinden wij zo goed als altijd een bekwame vertaler om je commerciëlevertaling tot een goed einde te brengen.

Contacteer ons gerust voor je commerciële vertalingen naar een minder courante taal. Wij hebben voor bijna elke uitdaging de geschikte vertaler in ons netwerk.

Hoe wij jouw commerciële vertaling aanpakken

 • Stap 1: Jij bezorgt ons de te vertalen teksten en vertelt ons je specifieke wensen.
  Je bezorgt de te vertalen tekst via ons contactformulier of via mail info@yvkvt.com. Breng ons op de hoogte van specifiek te vertalen woorden. Heb je dringend een commerciële vertaling nodig? Vermeld dat bij de aanvraag van je offerte.
 • Stap 2: We analyseren de te vertalen tekst en wijzen hem toe aan onze meest geschikte vertaler.
  Al onze vertalers hebben een specifiek vakgebied. We bekijken jouw tekst en wijzen hem toe aan de ideale vertaler.
 • Stap 3: Je ontvangt een aantrekkelijke en vrijblijvende offerte.
  We berekenen hoeveel tijd de vertaler nodig heeft voor je commerciële vertaling en bezorgen je een vrijblijvende offerte.
 • Stap 4: Na akkoord starten we meteen met je commerciële vertaling.
  Heeft ons aantrekkelijk tarief jou overtuigt? Dan gaan wij meteen aan de slag met de vertaling van je tekst(en). Samen bespreken we een haalbare deadline.
 • Stap 5: Dubbelcheck door een extra vertaler.
  Bij Yves van Krunkelsven kijken er minstens 2 paar ervaren ogen naar je commerciële vertaling. Zo garanderen we een messcherpe en foutloze vertaling.
 • Stap 6: Voilà, jouw tekst is vertaald.
  Je ontvangt je vertaling via een vooraf afgesproken kanaal.

Spoed commerciële vertaling nodig?

Heb je snel een commerciële vertaling nodig? We halen alles uit de kast om je vlug uit de vertaalnood te helpen. Dankzij ons groot netwerk zorgen wij meestal snel voor een kwalitatieve commerciële vertaling.

Over Yves van Krunkelsven en team

Yves van Krunkelsven Vertaal- en Tolkwerk staat voor een netwerk van meer dan 160 zelfstandige vertalers en revisoren. Dat maakt dat we voor elke vertaalklus ook altijd de meest geschikte vertaler vinden.

 • Netwerk van meer dan 160 vertalers en revisoren
 • Kwaliteit en deadlines boven alles
 • Doorgedreven vertaalexperten in elk vakgebied
 • Enkel native vertalers
 • Alles gedubbelcheckt
 • Toekomstgericht en innovatief

Wat anderen zeggen van onze commercieel vertalingen

“Mijn eerste samenwerking met Yves kan ik alleen maar als volgt omschrijven: indrukwekkend! Een kleine maand geleden had ik een dringende vertaling van een uitgebreid verzoekschrift nodig. Yves deed daarvoor onmiddellijk het nodig en maakte zijn reclame over zijn vertaalnetwerk zonder meer waar: hij zorgde ervoor dat drie vertalers aan de slag gingen met de tekst, hij coördineerde de vertaling, keek hun werk na, en nauwelijks een dag later had ik een gestructureerde en geharmoniseerde vertaling van het verzoekschrift in mijn mailbox. Ondanks het dringende werk werd geen urgentietarief aangerekend. Yves, dank voor je excellente service.”

“De vertalingen die we aan Yves doorsturen, zijn steeds binnen de deadline terug in ons bezit. Snelle service, correcte communicatie en mooi afgewerkte documenten. We hebben al documenten in verschillende talen laten vertalen en nooit een langere wachttijd. Yves levert steeds opnieuw zeer correct werk af. Topvertaler en ondernemer.”

Wim Geentjens, Zaakvoerder van GECON Arbeidsveiligheid & Milieu

“Na met verschillende vertaalbureaus te hebben samengewerkt is het verschil met Yves zijn service meer dan opmerkelijk. Yves is enorm reactief in zowel zijn initiële contacten als in de vertaaldiensten die daarop volgen. Zelfs bij een fout van de klant (1 document vergeten aanleveren), gaat Yves het maximale eruit halen om je toch op een redelijke termijn te servicen.”

Graag een offerte voor jouw vertaling?

Of bel +32 496 22 11 12!