Native vertaling

Een native vertaling nodig?

Yves Van Krunkelsven vertaalwerk bestaat uit een team van 160 professionele vertalers. We werken uitsluitend samen met native vertalers. Zo garanderen we een feilloze native vertaling met oog voor tone-of-voice en vakjargon.

 • Een beëdigde vertaling van je geboorteakte naar het Spaans?
 • Je website laten vertalen naar het Duits?
 • Een bekwame Franse vertaler nodig om je arbeidsovereenkomst feilloos te laten vertalen?

Contacteer ons vrijblijvend voor een native vertaling. We matchen je graag met één van onze vertaalexperten.

Met spoed een native vertaling nodig?

We halen alles uit de kast om je vlug uit de vertaalnood te helpen. Ons groot netwerk zorgt snel voor een kwalitatieve vertaling.

Native vertalingen naar minder courante talen

Ons groot netwerk van bekwame vertalers strekt zich uit naar de meest exotische hoeken van de planeet. Zo zorgen we voor native vertalingen naar heel wat vreemde talen.

Allemaal? Dat lijkt ons wat veel. Wereldwijd worden er namelijk meer dan 6.000 talen gesproken. Toch vind je in ons uitgebreid netwerk native vertalers Koreaans, Japans, Thai, het Hindi of Afrikaanse talen.

Contacteer ons gerust. We vinden zo goed als altijd een bekwame vertaler om je vertaling tot een goed einde te brengen.

Een native vertaler voor ieder type vertaling

Onze native vertalingen strekken zich niet alleen uit naar veel talen. Onze vertaalexperten zijn allemaal gespecialiseerd in één of meer vakgebieden:

Hoeveel kost een native vertaling?

De kostprijs van je native vertaling is afhankelijk van de tekstsoort, lengte, de taal … We hanteren concurrentiële en scherpe prijzen voor kwalitatieve vertalingen. Stuur ons je tekst door en we bezorgen je snel een offerte.

Native vertaling aanvragen

Onze werkwijze

 • Stap 1: Jij bezorgt ons de te vertalen teksten en vertelt ons je specifieke wensen. Je bezorgt de te vertalen tekst via ons contactformulier of via mail info@yvkvt.com. Breng ons op de hoogte van specifiek te vertalen woorden. Heb je dringend een native vertaling nodig? Vermeld dat bij de aanvraag van je offerte.
 • Stap 2: We analyseren de te vertalen tekst en wijzen hem toe aan onze meest geschikte vertaler. Al onze native vertalers hebben een specifieke expertise. We bekijken jouw tekst en wijzen hem toe aan de ideale match voor jouw tekst.
 • Stap 3: Je ontvangt een aantrekkelijke en vrijblijvende offerte. We berekenen hoeveel tijd de vertaler nodig heeft om je tekst te vertalen en bezorgen je een vrijblijvende offerte.
 • Stap 4: Na akkoord gaan we meteen aan de slag met je vertaling. Heeft ons aantrekkelijk tarief jou overtuigt? Dan gaan wij meteen aan de slag met de vertaling van je tekst(en). Samen bespreken we een haalbare deadline.
 • Stap 5: Dubbelcheck door een extra native vertaler. Bij Yves van Krunkelsven kijken er minstens 2 paar ervaren ogen naar je vertaling. Zo garanderen we een messcherpe en foutloze vertaling.
 • Stap 6: Voilà, jouw tekst is vertaald.
  Je ontvangt je vertaling via een vooraf afgesproken kanaal.

Native vertalingen door Yves van Krunkelsven en team

Zelf zijn we een kmo. We werken dan ook het liefst voor kmo’s en vrije beroepen. Van de notaris tot het grotere advocatenkantoor, van de internationaal georiënteerde koekjesfabriek tot de veelzijdige copywriter en van de websitebouwer tot de advocaat met specialisatie verkeersrecht … wij vertalen al jouw teksten feilloos.

 • Kennis en aandacht voor vakjargon dankzij ons breed netwerk waarbinnen ieders een eigen specialisatie heeft
 • Aandacht voor het doel van je tekst
 • Altijd dezelfde vertaler die je tone-of-voice door en door kent

Wat anderen zeggen over onze native vertalingen

“Vertaalbureau Yves Van Krunkelsven zijn toppers, snel in vertaalwerk, accuraat en compleet. In functie van het doelpubliek en met kennis van zaken. Vandaag de vraag gesteld en binnen maar enkele werkdagen het vertaalde bericht in je mailbox of hoe snel je een vertaalopdracht terug in je bezit hebt.”

“Yves verzorgt voor ons de vertalingen van onze internationale projecten. Dit steeds altijd heel nauwkeurig, snel aangeleverd en perfect vertaald. Onze klanten zijn er superblij mee en dat maakt ons natuurlijk ook gelukkig. Dank je wel team YVKVT, aanrader!”

“Na met verschillende vertaalbureaus te hebben samengewerkt is het verschil met Yves zijn service meer dan opmerkelijk. Yves is enorm reactief in zowel zijn initiële contacten als in de vertaaldiensten die daarop volgen. Zelfs bij een fout van de klant (1 document vergeten aanleveren), gaat Yves het maximale eruit halen om je toch op een redelijke termijn te servicen.”

Graag een offerte voor jouw vertaling?

Of bel +32 496 22 11 12!