Technisch vertaalbureau

Vakkundige technische vertalingen

Technische vertalingen, zoals productomschrijvingen, handleidingen of technische fiches bevatten vaak vakjargon. Yves Van Krunkelsven bestaat uit een team van meer dan 160 native vertalers. Elk met hun eigen specialisatie(s). Hierdoor vinden we altijd een perfecte match voor jouw technische vertaling. Zo garanderen we gevoel voor taal en respect voor vakjargon.

Ben jij op zoek naar messcherpe technische vertalingen voor je bedrijf? Wil je jouw product internationaal op de markt zetten en wens je een technische vertaling voor jouw productbeschrijvingen?

Wij vertalen jouw teksten met oog voor detail.

Waarom een technisch vertaalbureau inschakelen?

Onze gespecialiseerde vertalers hebben ruime ervaring met, of zelfs een achtergrond in de technische sector. Zo weten ze technische vaktermen op de juiste manier te vertalen. En dat is voor bepaalde sectoren van onmiskenbaar groot belang.

Denk bijvoorbeeld aan veiligheidsvoorschriften in de industriesector, belangrijke documenten in de medische sector of software in de informaticasector. De kennis van ons technisch vertaalbureau inschakelen is daarom de beste keuze. Zo ben je steeds zeker van kwalitatieve teksten met de juiste terminologie.

Technische teksten laten vertalen

Onze vertalers zetten hun kennis en expertise graag in om al jouw teksten te vertalen.

 • Gebruikershandleiding
 • Technische rapporten
 • Installatiedocumenten
 • Technische product fiches
 • Softwarehandleidingen
 • Wetenschappelijke publicaties

Technische vertalers voor elk vakgebied

In welke sector jij ook gespecialiseerd bent, we begrijpen dat de juiste terminologie voor jou van essentieel belang is. Ons vertaalbureau houdt hier rekening mee en levert jouw technische teksten met zorg af.

 • Industrie
 • Bouw
 • Medisch
 • Informatica
 • Wetenschap
 • Economie/financieel

Technische vertalingen naar minder courante talen

Heb jij een technische vertaling nodig naar het Koreaans, Japans of een Afrikaanse taal? Ons groot netwerk strekt zich uit naar de meest exotische hoeken van de planeet. Hierdoor vinden wij zo goed als altijd een bekwame vertaler om je technische vertaling tot een goed einde te brengen.

Contacteer ons gerust voor je technische vertalingen naar een minder courante taal. Wij hebben voor bijna elke uitdaging de geschikte technische vertaler in ons netwerk.

Technisch vertaalbureau: onze werkwijze

Jij bezorgt ons de technische tekst en vertelt ons je specifieke wensen. Wij analyseren de tekst en wijzen deze toe aan onze meest geschikte vertaler. We bezorgen jou een aantrekkelijke en vrijblijvende offerte (op basis van het aantal woorden). Ben je akkoord met de offerte? Dan gaan wij aan de slag met jouw technische vertaling.

Voor de vertaalde documenten naar buiten gaan, kijkt een extra vertaler deze na. Zo garanderen we feilloze en kwalitatieve vertalingen.

Dit alles doen we binnen de afgesproken deadline. Een spoedvertaling nodig? Geef dit aan bij je aanvraag en we halen alles uit de kast om je vlug uit de vertaalnood te helpen.

Wat wij jou garanderen

Gespecialiseerde vertaler

Dankzij ons breed netwerk hebben wij een vertaler voor elke job. Zo worden al jouw documenten in de juiste tone-of-voice en met gevoel voor taal vertaald. We houden altijd rekening met vakjargon.

Terminologielijst

Wil jij dat er bepaalde woorden op een specifieke manier vertaald worden? Komen dezelfde woorden vaak terug in jouw documenten? Wij houden een lijst bij met al jouw speciale wensen.

Dubbelcheck

Bij ons kijkt er altijd een tweede paar ogen naar jouw tekst. Zo garanderen wij een feilloze en vakkundige vertaling van al jouw documenten.

Technische vertalingen op maat

Yves van Krunkelsven Vertaalbureau staat voor een netwerk van meer dan 160 zelfstandige vertalers en revisoren. Dat maakt dat we voor elke vertaalklus ook altijd de meest geschikte vertaler vinden. We wijzen een vertaler toe aan jouw project. Zo garanderen we een kwaliteitsvolle technische vertaling met steeds dezelfde tone of voice.

 • Netwerk van meer dan 160 vertalers en revisoren
 • Kwaliteit en deadlines boven alles
 • Doorgedreven vertaalexperten in elk vakgebied
 • Enkel native vertalers
 • Alles gedubbelcheckt
 • Toekomstgericht en innovatief

Wat anderen zeggen van ons technisch vertaalbureau

“Mijn eerste samenwerking met Yves kan ik alleen maar als volgt omschrijven: indrukwekkend! Een kleine maand geleden had ik een dringende vertaling van een uitgebreid verzoekschrift nodig. Yves deed daarvoor onmiddellijk het nodig en maakte zijn reclame over zijn vertaalnetwerk zonder meer waar: hij zorgde ervoor dat drie vertalers aan de slag gingen met de tekst, hij coördineerde de vertaling, keek hun werk na, en nauwelijks een dag later had ik een gestructureerde en geharmoniseerde vertaling van het verzoekschrift in mijn mailbox. Ondanks het dringende werk werd geen urgentietarief aangerekend. Yves, dank voor je excellente service.”

“De vertalingen die we aan Yves doorsturen, zijn steeds binnen de deadline terug in ons bezit. Snelle service, correcte communicatie en mooi afgewerkte documenten. We hebben al documenten in verschillende talen laten vertalen en nooit een langere wachttijd. Yves levert steeds opnieuw zeer correct werk af. Topvertaler en ondernemer.”

Wim Geentjens, Zaakvoerder van GECON Arbeidsveiligheid & Milieu

“Na met verschillende vertaalbureaus te hebben samengewerkt is het verschil met Yves zijn service meer dan opmerkelijk. Yves is enorm reactief in zowel zijn initiële contacten als in de vertaaldiensten die daarop volgen. Zelfs bij een fout van de klant (1 document vergeten aanleveren), gaat Yves het maximale eruit halen om je toch op een redelijke termijn te servicen.”

Graag een offerte voor jouw technische vertaling?

Of bel +32 496 22 11 12!