Wij vertalen naar bijna elke taal!

Breed netwerk van professionele vertalers

Wij vertalen van en naar zo goed als iedere taal. Omdat we samenwerken met een breed netwerk van professionele vertalers kunnen we voor iedere tekst de perfecte vertaler voor je vinden. En niet alleen wat de taal betreft! Zo heeft iedere vertaler wel een of meerdere vakgebieden of expertises waarin hij/zij uitblinkt.

Internationaal vertaalbureau

Beschouw ons gerust als een internationaal vertaalbureau. We vertalen niet alleen van en naar het Nederlands, maar ook vanuit andere talen – zoals het Frans, Engels, Spaans, Duits, … – naar veel gebruikte of minder gebruikelijke talen.

Alleen native vertaling

Een native vertaling betekent dat de vertaling gemaakt is door iemand die de doeltaal als moedertaal heeft. Als kwalitatief vertaalbureau werken we enkel en alleen op die manier. Zo zijn we zeker dat we je een perfecte vertaling bezorgen. Die dan ook nog eens gedubbelcheckt is door een andere moedertaalvertaler!

Minder courante talen

En ons groot netwerk van bekwame vertalers strekt zich ook uit naar de meest exotische hoeken van de planeet. Daarom kunnen we zorgen voor een vertaling naar heel wat vreemde talen.

Allemaal? Dat lijkt ons wel heel veel, want er worden wereldwijd meer dan 6.000 talen gesproken. Toch kunnen we vertalen naar heel wat exotische talen – denk maar aan het Koreaans, het Japans, het Thai, het Hindi of Afrikaanse talen. We vinden zo goed als altijd een bekwame vertaler om je vertaling tot een goed einde te brengen!

Spoedvertaling nodig?

Heb je snel een vertaling nodig? We halen alles uit de kast om je vlug uit de vertaalnood te helpen. Opnieuw dankzij ons groot netwerk kunnen we meestal vrij snel voor een kwalitatieve vertaling zorgen.

Voor kmo’s, bedrijven en vrije beroepen

Onze kennis strekt zich niet alleen uit naar heel veel talen, maar ook over veel vakgebieden, expertises, sectoren, beroepsgroepen, … We zorgen voor vertalingen voor kmo’s, grotere bedrijven en vrije beroepen en zijn expert in deze vertalingen:

Hoeveel kost een vertaling?

Dat hangt af van de tekstsoort, de lengte, de taal van de tekst, de taal waarnaar vertaald moet worden, … Wij hanteren concurrentiële prijzen voor op en top kwalitatieve vertalingen. Stuur ons je tekst door en we bezorgen je snel een offerte!

Een vertaling nodig naar een courante of minder courante taal?
We maken snel een offerte voor jou!

Bel +32 496 22 11 12 of mail ons!