Ons verhaal

Netwerk van meer dan 160 vertalers en revisoren

Yves Van Krunkelsven Vertaalbureau en Tolkwerk staat voor een netwerk van meer dan 160 zelfstandige vertalers en revisoren. Dat maakt dat we voor welke vertaalklus ook altijd de meest geschikte vertaler vinden.

Yves Van Krunkelsven is zaakvoerder van YVKVT, zelf vertaler en heeft intussen heel wat ervaring opgebouwd. Hij weet als geen ander zijn groot netwerk van specialisten aan te boren en jou snel te helpen.

Wij zijn een kmo en werken heel graag voor kmo’s!

Als kleine onderneming weten we heel goed wat de noden en wensen zijn van onze collega-kmo’s. We hebben veel voeling met de uitdagingen van het ondernemen. Daarom staan we altijd paraat voor onze klanten. Wij zijn er voor jou!

Kwaliteit boven alles

Kwaliteit leveren staat stipt op plaats nummer 1 bij ons. Jij verwacht dat wij een hoogkwalitatieve vertaling afleveren. En dat doen wij zonder blikken of blozen. Kwaliteit boven alles.

Doorgedreven vertaalexperten in elk vakgebied

Onze sterkte? Dat we voor elk vakgebied een hele resem aan vertaalexperten in huis hebben. Zo hebben we een aantal vertalers gespecialiseerd in het juridische vertaaldomein. En binnen het juridische zijn ze ook nog eens gespecialiseerd in bijvoorbeeld sociaalrecht en arbeidsrecht. We weten perfect wie welke vertaalopdracht het best op zich kan nemen.

Enkel native vertalers

Als professioneel vertaalbureau werken we alleen met native vertalers en tolken. Dat betekent dat zij enkel en alleen naar hun eigen moedertaal vertalen. Waarom doen we dat zo? Om verschillende redenen. Native vertalers hebben een bredere woordenschat en voelen de nuances in hun taal en de taalgevoeligheden beter aan. Daarom leveren zij de beste vertalingen. En wij willen jou het beste aanleveren.

Alles gedubbelcheckt!

Elke vertaling die hier buitengaat wordt ook nog eens gedubbelcheckt en nagelezen door een collega-vertaler. Nog een extra garantie voor topkwaliteit!

YVKVT werkt toekomstgericht en innovatief

Als modern en vooruitstrevend vertaalbureau werken we graag met innovatieve technieken. Denk maar aan vertaalsoftware en vertaalgeheugens. Die maken dat we sneller en accurater kunnen werken. Toch primeert nog altijd de inbreng van de vertaler zelf. Uiteindelijk werkt de vertaler de vertaling helemaal af in samenwerking met de collega-vertaler die alles nog eens nakijkt.

Een degelijke vertaling nodig?
We maken snel een offerte voor jou!

Bel +32 496 22 11 12 of mail ons!