Beëdigde vertaler

Je teksten laten vertalen door een vakkundige beëdigde vertaler

Een tekst professioneel laten vertalen? Voor onze beëdigde vertalers staan messcherpe vertalingen en een naadloze service centraal. Iedere dag gaan ze voor topkwaliteit en leveren ze voortreffelijke beëdigde vertalingen af.

We werken uitsluitend samen met native beëdigde vertalers die een oog voor detail hebben. Zo garanderen we feilloze vertalingen.

 • Kennis van en aandacht voor vakjargon
 • Aandacht voor het doel van je tekst
 • Altijd dezelfde vertaler die je tone-of-voice door en door kent

Beëdigde vertaler voor minder courante talen

Ons team van beëdigde vertalers strekt zich uit tot de meest exotische hoeken van de planeet. Zo zorgen we ook voor vertalingen naar minder courante talen. Op zoek naar een beëdigde vertaler om jouw teksten te vertalen naar het Koreaans, Hindi of Afrikaanse talen? We vinden zo goed als altijd een bekwame vertaler om je vertaling tot een goed einde te brengen.

Hoe onze beëdigde vertalers te werk gaan

 • Stap 1: Jij bezorgt ons de te vertalen teksten en vertelt ons je specifieke wensen.
  Je bezorgt de te vertalen tekst via ons contactformulier of via mail info@yvkvt.com. Breng ons op de hoogte van specifiek te vertalen woorden. Heb je dringend een beëdigde vertaling? Vermeld dat bij de aanvraag van je offerte.
 • Stap 2: We analyseren de te vertalen tekst en wijzen hem toe aan onze meest geschikte beëdigde vertaler.
  Al onze beëdigde vertalers hebben een specifieke expertise. We bekijken jouw tekst en wijzen hem toe aan de ideale match voor jouw tekst.
 • Stap 3: Je ontvangt een aantrekkelijke en vrijblijvende offerte.
  We berekenen hoeveel tijd de beëdigde vertaler nodig heeft om je tekst te vertalen en bezorgen je een vrijblijvende offerte.
 • Stap 4: Na akkoord gaan we meteen aan de slag met je vertaling.
  Heeft ons aantrekkelijk tarief jou overtuigt? Dan gaan wij meteen aan de slag met de vertaling van je tekst(en). Samen bespreken we een haalbare deadline.
 • Stap 5: Dubbelcheck door een extra beëdigde vertaler.
  Bij Yves van Krunkelsven kijken er minstens 2 paar ervaren ogen naar je vertaling. Zo garanderen we een messcherpe en foutloze vertaling.
 • Stap 6: Voilà, jouw tekst is vertaald.
  Je ontvangt je vertaling via een vooraf afgesproken kanaal.

Over Yves van Krunkelsven en team

Yves van Krunkelsven Vertaal- en Tolkwerk staat voor een netwerk van meer dan 160 zelfstandige vertalers en revisoren. Dat maakt dat we voor elke vertaalklus ook altijd de meest geschikte beëdigde vertaler vinden.

 • Netwerk van meer dan 160 vertalers en revisoren
 • Kwaliteit en deadlines boven alles
 • Doorgedreven vertaalexperten in elk vakgebied
 • Enkel native vertalers
 • Alles gedubbelcheckt
 • Toekomstgericht en innovatief

Wat anderen zeggen van onze beëdigde vertaler

“Mijn eerste samenwerking met Yves kan ik alleen maar als volgt omschrijven: indrukwekkend! Een kleine maand geleden had ik een dringende vertaling van een uitgebreid verzoekschrift nodig. Yves deed daarvoor onmiddellijk het nodig en maakte zijn reclame over zijn vertaalnetwerk zonder meer waar: hij zorgde ervoor dat drie vertalers aan de slag gingen met de tekst, hij coördineerde de vertaling, keek hun werk na, en nauwelijks een dag later had ik een gestructureerde en geharmoniseerde vertaling van het verzoekschrift in mijn mailbox. Ondanks het dringende werk werd geen urgentietarief aangerekend. Yves, dank voor je excellente service.”

“De vertalingen die we aan Yves doorsturen, zijn steeds binnen de deadline terug in ons bezit. Snelle service, correcte communicatie en mooi afgewerkte documenten. We hebben al documenten in verschillende talen laten vertalen en nooit een langere wachttijd. Yves levert steeds opnieuw zeer correct werk af. Topvertaler en ondernemer.”

Wim Geentjens, Zaakvoerder van GECON Arbeidsveiligheid & Milieu

“Na met verschillende vertaalbureaus te hebben samengewerkt is het verschil met Yves zijn service meer dan opmerkelijk. Yves is enorm reactief in zowel zijn initiële contacten als in de vertaaldiensten die daarop volgen. Zelfs bij een fout van de klant (1 document vergeten aanleveren), gaat Yves het maximale eruit halen om je toch op een redelijke termijn te servicen.”

Graag een offerte voor jouw vertaling?

Of bel +32 496 22 11 12!