Website laten vertalen

Laat jouw website vakkundig en professioneel vertalen

Wil jij internationaal doorbreken? Dan is een professioneel vertaalde website of webshop onmisbaar. Yves Van Krunkelsven staat voor een netwerk van meer dan 160 native vertalers. Elk gespecialiseerd in een of meerdere vakgebieden. Zo vinden wij altijd de ideale vertaler voor jouw website. Gevoel voor taal en respect voor vakjargon gegarandeerd.

  • Jouw website van het Frans naar het Engels laten vertalen?
  • Dringend een Spaanse versie van je webshop nodig?
  • Moeten jouw productpagina’s vertaald worden?

Dan ben je bij het juiste vertaalbureau. Contacteer ons gerust voor een vrijblijvende offerte.

Hoe wij jouw website vertalen

Gespecialiseerde vertaler

Dankzij ons breed netwerk hebben wij een vertaler voor elke job. Zo wordt jouw website in de juiste tone-of-voice en met gevoel voor taal vertaald. We houden altijd rekening met vakjargon.

Terminologielijst

Wil jij dat er bepaalde woorden op een specifieke manier vertaald worden? Komen dezelfde woorden vaak terug op jouw website? Wij houden een lijst bij met al jouw speciale wensen.

Dubbelcheck

Bij ons kijkt er altijd een tweede paar ogen naar de vertaling van jouw website. Zo garanderen wij een feilloze en vakkundige vertaling van jouw website of webshop.

Website laten vertalen naar courante talen

Ons netwerk bestaat uit meer dan 160 native vertalers. Zo vinden wij altijd de ideale match voor jouw site. We zijn gespecialiseerd in volgende courante talen:

Wil jij jouw website laten vertalen naar een minder courante taal, zoals het Japans of zelfs het Hindi? Contacteer ons gerust. Ons netwerk sterkt zich uit tot in de meest exotische hoeken van onze planeet.

Hoeveel kost het om een website te laten vertalen?

De exacte kostprijs van je vertaling hangt af van verschillende factoren.

  • Aantal tekens/woorden
  • Vakgebied
  • Brontaal en doeltaal

Contacteer ons gerust voor een vrijblijvende offerte. Wij hanteren altijd de meest concurrentiële prijzen.

Jouw website laten vertalen?

Onze werkwijze

Bezorg ons de te vertalen webpagina’s via ons contactformulier of mail naar info@yvkvt.com. Vermeld volgende informatie zeker in je mail, dan gaan onze vertalers meteen aan de slag:

  • De brontaal en de gewenste eindtaal/talen
  • Specifiek te vertalen woorden
  • De deadline

Moet jouw website met spoed vertaald worden? Vermeld dat dan zeker in je offerteaanvraag.

Wij analyseren je website en wijzen hem toe aan onze meest geschikte vertaler. Die maakt voor jou een vrijblijvende offerte. Ga je akkoord met ons aantrekkelijk voorstel? Dan vliegen wij meteen in de vertaling. Een tweede vertaler kijkt jouw website na en zet de puntjes op de ‘i’. Voilà, jouw website is vertaald!

Wat anderen zeggen over onze website vertalingen

“Mijn eerste samenwerking met Yves kan ik alleen maar als volgt omschrijven: indrukwekkend! Een kleine maand geleden had ik een dringende vertaling van een uitgebreid verzoekschrift nodig. Yves deed daarvoor onmiddellijk het nodig en maakte zijn reclame over zijn vertaalnetwerk zonder meer waar: hij zorgde ervoor dat drie vertalers aan de slag gingen met de tekst, hij coördineerde de vertaling, keek hun werk na, en nauwelijks een dag later had ik een gestructureerde en geharmoniseerde vertaling van het verzoekschrift in mijn mailbox. Ondanks het dringende werk werd geen urgentietarief aangerekend. Yves, dank voor je excellente service.”

“De vertalingen die we aan Yves doorsturen, zijn steeds binnen de deadline terug in ons bezit. Snelle service, correcte communicatie en mooi afgewerkte documenten. We hebben al documenten in verschillende talen laten vertalen en nooit een langere wachttijd. Yves levert steeds opnieuw zeer correct werk af. Topvertaler en ondernemer.”

Wim Geentjens, Zaakvoerder van GECON Arbeidsveiligheid & Milieu

“Na met verschillende vertaalbureaus te hebben samengewerkt is het verschil met Yves zijn service meer dan opmerkelijk. Yves is enorm reactief in zowel zijn initiële contacten als in de vertaaldiensten die daarop volgen. Zelfs bij een fout van de klant (1 document vergeten aanleveren), gaat Yves het maximale eruit halen om je toch op een redelijke termijn te servicen.”

Graag een offerte voor jouw vertaling?

Of bel +32 496 22 11 12!