Tekst laten vertalen

Jouw tekst vakkundig en professioneel laten vertalen?

Yves Van Krunkelsven staat voor een team van meer dan 160 native vertalers en revisoren. Elk met hun eigen specialisatie. Zo garanderen we een feilloze en vakkundige vertaling van al jouw teksten.

  • Een tekst laten vertalen van het Frans naar het Engels?
  • Een Portugese tekst laten vertalen naar het Spaans en Zweeds?
  • Spaanse teksten laten vertalen naar het Deens en Nederlands?

Wij staan voor je klaar. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.

Tekst laten vertalen? Onze experts staan voor je klaar.

Al onze vertalers zijn gespecialiseerd in een of meerdere vakgebieden. Zo ben jij zeker van een foutloze vertaling met respect voor vakjargon. Onze vertalers zijn gespecialiseerd in volgende tekstsoorten:

Andere soort vertaling nodig? Contacteer ons gerust. Wij vinden bijna altijd een ideale match voor jouw project.

Tekst vertalen naar het Spaans, of toch liever naar het Frans?

Ons vertaalbureau strekt zich uit tot in de meest exotische hoeken van de planeet. Hierdoor zijn we niet enkel gespecialiseerd in courante talen, maar beschikken we ook over vertalers naar heel wat vreemde talen. Staat jouw doeltaal niet in de lijst? Vermeld je gewenste taal bij je offerteaanvraag en wij kijken wat we voor jou kunnen doen.

Onze vertalers zijn helemaal in thuis in deze talen:

Tekst vakkundig laten vertalen

Onze werkwijze

Bezorg ons de te vertalen tekst via ons contactformulier of mail naar info@yvkvt.com. Vermeld volgende informatie zeker in je mail, dan gaan onze vertalers meteen aan de slag:

  • De brontaal en de gewenste doeltaal/talen
  • Specifiek te vertalen woorden
  • De deadline

Moet jouw tekst met spoed vertaald worden? Vermeld dat dan zeker in je offerteaanvraag.

Wij analyseren je tekst en wijzen hem toe aan onze meest geschikte vertaler. Die maakt voor jou een vrijblijvende offerte op. Ga je akkoord met ons aantrekkelijk voorstel? Dan vliegen wij meteen in de vertaling.

Een tweede vertaler kijkt jouw tekst na en zet de puntjes op de ‘i’.
Voilà, jouw tekst is vertaald!

Wat wij jou garanderen

Gespecialiseerde vertaler

Dankzij ons breed netwerk hebben wij een vertaler voor elke job. Zo worden al jouw teksten in de juiste tone-of-voice en met gevoel voor taal vertaald. We houden altijd rekening met vakjargon.

Terminologielijst

Wil jij dat er bepaalde woorden op een specifieke manier vertaald worden? Komen dezelfde woorden vaak terug in jouw documenten? Wij houden een lijst bij met al jouw speciale wensen.

Dubbelcheck

Bij ons kijkt er altijd een tweede paar ogen naar jouw tekst. Zo garanderen wij een feilloze en vakkundige vertaling van al jouw documenten.

Wij vertalen teksten voor kmo’s, bedrijven en vrije beroepen

Zelf zijn we een kmo en we werken ook heel graag voor kmo’s en vrije beroepen. Tot ons vast cliënteel rekenen we kleine en grote bedrijven, zelfstandigen en ook particulieren. Van de notaris tot het grotere advocatenkantoor, van de internationaal georiënteerde koekjesfabriek tot de veelzijdige copywriter en van de websitebouwer tot de advocaat met specialisatie verkeersrecht…

Wij vertalen al jouw teksten met oog voor detail.

Wat anderen zeggen over onze vertalingen

“Mijn eerste samenwerking met Yves kan ik alleen maar als volgt omschrijven: indrukwekkend! Een kleine maand geleden had ik een dringende vertaling van een uitgebreid verzoekschrift nodig. Yves deed daarvoor onmiddellijk het nodig en maakte zijn reclame over zijn vertaalnetwerk zonder meer waar: hij zorgde ervoor dat drie vertalers aan de slag gingen met de tekst, hij coördineerde de vertaling, keek hun werk na, en nauwelijks een dag later had ik een gestructureerde en geharmoniseerde vertaling van het verzoekschrift in mijn mailbox. Ondanks het dringende werk werd geen urgentietarief aangerekend. Yves, dank voor je excellente service.”

“De vertalingen die we aan Yves doorsturen, zijn steeds binnen de deadline terug in ons bezit. Snelle service, correcte communicatie en mooi afgewerkte documenten. We hebben al documenten in verschillende talen laten vertalen en nooit een langere wachttijd. Yves levert steeds opnieuw zeer correct werk af. Topvertaler en ondernemer.”

Wim Geentjens, Zaakvoerder van GECON Arbeidsveiligheid & Milieu

“Na met verschillende vertaalbureaus te hebben samengewerkt is het verschil met Yves zijn service meer dan opmerkelijk. Yves is enorm reactief in zowel zijn initiële contacten als in de vertaaldiensten die daarop volgen. Zelfs bij een fout van de klant (1 document vergeten aanleveren), gaat Yves het maximale eruit halen om je toch op een redelijke termijn te servicen.”

Graag een offerte voor jouw vertaling?

Of bel +32 496 22 11 12!