Medische vertalingen

Medische vertalingen: correct, snel & vakkundig

Medische vertalingen nodig? Yves Van Krunkelsven en zijn team van meer dan 160 native vertalers staan voor je klaar. Dankzij onze expertise en in-house kennis, vertalen wij al jouw medische documenten feilloos naar meer dan 25 talen.

 • Ervaring en expertise in het medisch vakgebied
 • Oog voor detail en gevoel voor taal
 • Altijd een vaste vertaler met kennis van vakjargon

Jouw medische documenten snel en foutloos laten vertalen? Geef ons een seintje en we matchen jouw project aan de ideale vertaler.

Medische vertalingen in elke courante taal

Dankzij ons groot netwerk bieden we medische vertalingen aan naar meer dan 25 courante talen. Een medisch attest laten vertalen van het Frans naar het Portugees? Je medische fiches laten vertalen naar het Engels, Pools en Frans? Wij durven elk vertaalavontuur aan.

Medische vertalingen naar minder courante talen

Het netwerk van Yves Van Krunkelsven strekt zich uit naar de meest exotische hoeken van de planeet. Hierdoor bieden we ook medische vertalingen aan naar heel wat vreemde talen.

We vinden zo goed als altijd een bekwame vertaler om jouw medische vertaling tot een goed einde te brengen.

Medische vertaling aanvragen

 • Stap 1: Jij bezorgt ons de te vertalen teksten en vertelt ons je specifieke wensen.
  Je bezorgt de te vertalen tekst via ons contactformulier of via mail info@yvkvt.com. Breng ons op de hoogte van specifiek te vertalen woorden. Heb je snel een medische vertaling nodig? Vermeld dan bij je offerteaanvraag dat het om een spoedvertaling gaat.
 • Stap 2: We analyseren de te vertalen tekst en wijzen hem toe aan onze meest geschikte native vertaler.
  Al onze vertalers hebben een specifieke expertise. We bekijken jouw tekst en wijzen hem toe aan de ideale match. In jouw geval een medisch vertaalexpert.
 • Stap 3: Je ontvangt een aantrekkelijke en vrijblijvende offerte.
  We berekenen hoeveel tijd de vertaler nodig heeft om je tekst te vertalen en bezorgen je een vrijblijvende offerte.
 • Stap 4: Na akkoord gaan we meteen aan de slag met je vertaling.
  Heeft ons aantrekkelijk tarief jou overtuigd? Dan gaan wij meteen aan de slag met de vertaling van je medische tekst(en).
 • Stap 5: Dubbelcheck door een extra vertaler.
  Bij Yves van Krunkelsven kijken er minstens 2 paar ervaren ogen naar je vertaling. Zo garanderen we een messcherpe en foutloze vertaling.
 • Stap 6: Voilà, jouw tekst is vertaald.
  Je ontvangt je medische vertaling via een vooraf afgesproken kanaal.

Hoeveel kost een medische vertaling?

Dankzij ons breed netwerk van native vertalers, bezorgen wij jouw medische vertaling aan snel tempo. Graag direct een offerte ontvangen? Contacteer ons dan vrijblijvend via +32 496 22 11 12.

We hanteren concurrentiële prijzen voor op en top kwalitatieve vertalingen.

De exacte kostprijs is afhankelijk van:

 • De soort tekst
 • De lengte van de tekst
 • De betrokken talen

Wat anderen zeggen over onze medische vertalingen

“Mijn eerste samenwerking met Yves kan ik alleen maar als volgt omschrijven: indrukwekkend! Een kleine maand geleden had ik een dringende vertaling van een uitgebreid verzoekschrift nodig. Yves deed daarvoor onmiddellijk het nodig en maakte zijn reclame over zijn vertaalnetwerk zonder meer waar: hij zorgde ervoor dat drie vertalers aan de slag gingen met de tekst, hij coördineerde de vertaling, keek hun werk na, en nauwelijks een dag later had ik een gestructureerde en geharmoniseerde vertaling van het verzoekschrift in mijn mailbox. Ondanks het dringende werk werd geen urgentietarief aangerekend. Yves, dank voor je excellente service.”

“De vertalingen die we aan Yves doorsturen, zijn steeds binnen de deadline terug in ons bezit. Snelle service, correcte communicatie en mooi afgewerkte documenten. We hebben al documenten in verschillende talen laten vertalen en nooit een langere wachttijd. Yves levert steeds opnieuw zeer correct werk af. Topvertaler en ondernemer.”

Wim Geentjens, Zaakvoerder van GECON Arbeidsveiligheid & Milieu

“Na met verschillende vertaalbureaus te hebben samengewerkt is het verschil met Yves zijn service meer dan opmerkelijk. Yves is enorm reactief in zowel zijn initiële contacten als in de vertaaldiensten die daarop volgen. Zelfs bij een fout van de klant (1 document vergeten aanleveren), gaat Yves het maximale eruit halen om je toch op een redelijke termijn te servicen.”

Graag een offerte voor jouw vertaling?

Of bel +32 496 22 11 12!