Brief vertalen

Je brief professioneel laten vertalen?

Brieven zijn en blijven een belangrijk communicatiemiddel. Denk bijvoorbeeld aan zakelijke brieven of je motivatiebrief. Is jouw geadresseerde anderstalig? Dan is een vakkundige vertaling van cruciaal belang om professioneel en betrouwbaar over te komen.

Je brief foutloos laten vertalen naar meer dan 25 talen? Onze 160 native vertalers staan gewapend met hun scherpe pen voor je klaar.

Vertalen jullie mijn brief ook naar andere talen?

Ja hoor. Ons groot netwerk spreidt zich uit tot in de meest exotische hoeken van onze planeet. Zo garanderen we ook feilloze vertalingen naar minder courante talen zoals het Hindi of een Afrikaanse taal. Contacteer ons gerust voor een vrijblijvende offerte. Wij vinden (bijna) altijd de ideale match voor de vertaling van jouw brief.

Brieven laten vertalen voor elke sector

Ons team heeft een duidelijke missie: elke vertaling correct, feilloos en binnen de afgesproken deadline afleveren. Daarom werken we enkel samen met taalexperts die gespecialiseerd zijn in één of meerdere vakgebieden. Zo zijn onze vertalingen niet enkel foutloos, maar zijn ze ritmisch en taalkundig correct.

Onze taalexperts zijn gespecialiseerd in:

Jouw brief vakkundig laten vertalen door onze taalexperts

Wat wij jou garanderen

Gespecialiseerde vertaler

Dankzij ons breed netwerk hebben wij een vertaler voor elke job. Zo worden jouw brieven in de juiste tone-of-voice en met gevoel voor taal vertaald. We houden altijd rekening met vakjargon.

Terminologielijst

Wil jij dat er bepaalde woorden specifiek vertaald worden? Komen dezelfde woorden vaak terug in jouw brieven? Wij houden een lijst bij met al jouw speciale wensen.

Dubbelcheck

Er kijkt  altijd een tweede paar ogen naar jouw tekst. Zo garanderen wij een feilloze en vakkundige vertaling van jouw brieven.

Zo vertalen wij jouw brieven

Bezorg ons de te vertalen brief/brieven via ons contactformulier of mail naar info@yvkvt.com. Vermeld volgende informatie zeker in je mail, dan gaan onze vertalers meteen aan de slag:

  • De brontaal en de gewenste doeltaal
  • Specifiek te vertalen woorden
  • De deadline

Moet jouw brief met spoed vertaald worden? Vermeld dat dan zeker in je offerteaanvraag.

Wij analyseren je brief en wijzen hem toe aan onze meest geschikte vertaler. Die maakt voor jou een vrijblijvende offerte op. Ga je akkoord met ons aantrekkelijk voorstel? Dan vliegen wij meteen in de vertaling.

Een tweede vertaler kijkt de vertaling na en zet de puntjes op de ‘i’.

Voilà, jouw brief is vertaald!

Wat anderen zeggen over onze vertalingen

“Mijn eerste samenwerking met Yves kan ik alleen maar als volgt omschrijven: indrukwekkend! Een kleine maand geleden had ik een dringende vertaling van een uitgebreid verzoekschrift nodig. Yves deed daarvoor onmiddellijk het nodig en maakte zijn reclame over zijn vertaalnetwerk zonder meer waar: hij zorgde ervoor dat drie vertalers aan de slag gingen met de tekst, hij coördineerde de vertaling, keek hun werk na, en nauwelijks een dag later had ik een gestructureerde en geharmoniseerde vertaling van het verzoekschrift in mijn mailbox. Ondanks het dringende werk werd geen urgentietarief aangerekend. Yves, dank voor je excellente service.”

“De vertalingen die we aan Yves doorsturen, zijn steeds binnen de deadline terug in ons bezit. Snelle service, correcte communicatie en mooi afgewerkte documenten. We hebben al documenten in verschillende talen laten vertalen en nooit een langere wachttijd. Yves levert steeds opnieuw zeer correct werk af. Topvertaler en ondernemer.”

Wim Geentjens, Zaakvoerder van GECON Arbeidsveiligheid & Milieu

“Na met verschillende vertaalbureaus te hebben samengewerkt is het verschil met Yves zijn service meer dan opmerkelijk. Yves is enorm reactief in zowel zijn initiële contacten als in de vertaaldiensten die daarop volgen. Zelfs bij een fout van de klant (1 document vergeten aanleveren), gaat Yves het maximale eruit halen om je toch op een redelijke termijn te servicen.”

Graag een offerte voor jouw vertaling?

Of bel +32 496 22 11 12!