Folder laten vertalen

Jouw folder professioneel en vakkundig laten vertalen?

Wil jij jouw product of dienst internationaal onder de aandacht brengen? Dan is een professioneel vertaalde folder onmisbaar in je offline marketingstrategie. Of je nu een vertaling nodig hebt naar een standaardtaal zoals het Engels, of een exotische taal zoals het Koreaans, wij staan voor je klaar.

 • Oog voor vakjargon en gevoel voor taal
 • 160 native vertalers en revisoren
 • Behoud van de juiste tone-of-voice

Bij Yves Van Krunkelsven kijkt er altijd een tweede paar ervaren ogen naar de vertaling. Zo garanderen we een feilloze en vakkundige vertaling van je folder(s).

Folder vertalingen voor verschillende vakgebieden

Ben jij gespecialiseerd in het familierecht en wil je reclame maken voor een webinar? Werk jij als financieel adviseur en organiseer je een event? Dan is het belangrijk dat er rekening wordt gehouden met vakjargon. Dankzij ons uitgebreid netwerk ondersteunen we je graag bij vertalingen voor verschillende vakgebieden:

Andere soort vertalingen nodig? Contacteer ons gerust. Wij vinden bijna altijd de ideale match voor jouw project.

Je folder laten vertalen naar een minder courante taal

Wil jij jouw merk laten groeien tot in de meest exotische hoeken van onze planeet? Ook dan helpen we je graag verder. In ons netwerk vind je namelijk heel wat vertalers die gespecialiseerd zijn in het Hindi, Japans, Koreaans en zelfs Afrikaanse talen.

Je folder professioneel laten vertalen, hoe gaat dat in zijn werk?

 • Stap 1: Jij bezorgt ons de te vertalen folder en vertelt ons je specifieke wensen.
  Je bezorgt de te vertalen folder via ons contactformulier of via mail info@yvkvt.com. Breng ons op de hoogte van specifiek te vertalen woorden. Heb je dringend een vertaling nodig? Vermeld dat bij de aanvraag van je offerte.
 • Stap 2: We analyseren de te vertalen folder en wijzen hem toe aan onze meest geschikte vertaler.
  Al onze native vertalers hebben een specifieke expertise. We bekijken jouw folder en wijzen hem toe aan de ideale match voor jouw tekst.
 • Stap 3: Je ontvangt een aantrekkelijke en vrijblijvende offerte.
  We berekenen hoeveel tijd de vertaler nodig heeft om je folder te vertalen en bezorgen je een vrijblijvende offerte.
 • Stap 4: Na akkoord gaan we meteen aan de slag met je vertaling.
  Heeft ons aantrekkelijk tarief jou overtuigd? Dan gaan wij meteen aan de slag met de vertaling van je tekst(en). Samen bespreken we een haalbare deadline.
 • Stap 5: Dubbelcheck door een extra native vertaler.
  Bij ons kijken er minstens 2 paar ervaren ogen naar je vertaling. Zo garanderen we een messcherpe en foutloze vertaling.
 • Stap 6: Voilà, jouw tekst is vertaald.
  Je ontvangt je vertaling via een vooraf afgesproken kanaal.

Wat wij jou garanderen

Gespecialiseerde vertaler

Dankzij ons breed netwerk hebben wij een vertaler voor elke job. Zo worden al jouw folders in de juiste tone-of-voice en met gevoel voor taal vertaald. We houden altijd rekening met vakjargon.

Terminologielijst

Wil jij dat er bepaalde woorden op een specifieke manier vertaald worden? Komen dezelfde woorden vaak terug in jouw folders of andere teksten? Wij houden een lijst bij met al jouw speciale wensen.

Dubbelcheck

Bij ons kijkt er altijd een tweede paar ogen naar jouw folder. Zo garanderen wij een feilloze en vakkundige vertaling van al jouw documenten.

Wat anderen zeggen van onze juridisch vertalingen

“Mijn eerste samenwerking met Yves kan ik alleen maar als volgt omschrijven: indrukwekkend! Een kleine maand geleden had ik een dringende vertaling van een uitgebreid verzoekschrift nodig. Yves deed daarvoor onmiddellijk het nodig en maakte zijn reclame over zijn vertaalnetwerk zonder meer waar: hij zorgde ervoor dat drie vertalers aan de slag gingen met de tekst, hij coördineerde de vertaling, keek hun werk na, en nauwelijks een dag later had ik een gestructureerde en geharmoniseerde vertaling van het verzoekschrift in mijn mailbox. Ondanks het dringende werk werd geen urgentietarief aangerekend. Yves, dank voor je excellente service.”

“De vertalingen die we aan Yves doorsturen, zijn steeds binnen de deadline terug in ons bezit. Snelle service, correcte communicatie en mooi afgewerkte documenten. We hebben al documenten in verschillende talen laten vertalen en nooit een langere wachttijd. Yves levert steeds opnieuw zeer correct werk af. Topvertaler en ondernemer.”

Wim Geentjens, Zaakvoerder van GECON Arbeidsveiligheid & Milieu

“Na met verschillende vertaalbureaus te hebben samengewerkt is het verschil met Yves zijn service meer dan opmerkelijk. Yves is enorm reactief in zowel zijn initiële contacten als in de vertaaldiensten die daarop volgen. Zelfs bij een fout van de klant (1 document vergeten aanleveren), gaat Yves het maximale eruit halen om je toch op een redelijke termijn te servicen.”

Graag een offerte voor jouw vertaling?

Of bel +32 496 22 11 12!