Drukwerk vertalen

Laat je drukwerk professioneel vertalen

Wil jij jouw bedrijf internationaliseren? Ga je binnenkort naar een handelsbeurs in het buitenland? Dan is het handig om al je drukwerk professioneel te laten vertalen. Zo ben je zeker dat alles volledig correct en in de juiste tone-of-voice vertaald is.

  • Netwerk van meer dan 160 native vertalers
  • Gevoel voor taal en kennis van vakjargon
  • Altijd nagekeken door een tweede native vertaler

Je drukwerk laten vertalen naar meer dan 25 courante talen

Bij internationalisering komt best wel wat kijken. Weet je niet met welke talen je best begint? Kies dan voor Frans en Engels. Die worden het meest gesproken in Europese landen. Ken je de exacte doeltaal? Wij helpen je graag verder met vertalingen in meer dan 25 courante talen.

Liggen jouw ambities verder weg? Ons netwerk strekt zich uit naar de meest exotische hoeken van onze planeet. We vertalen je drukwerk graag naar minder courante talen, zoals het Japans, Hindi, Koreaans of Afrikaanse talen. Contacteer ons gerust. We vinden (bijna) altijd de ideale match voor de vertaling van jouw drukwerk.

Drukwerk voor elke sector

In welke sector je ook actief bent, we vinden altijd de perfecte persoon om jouw tekst onder handen te nemen in ons netwerk. Onze 160 native vertalers zijn namelijk gespecialiseerd in een of meerdere van deze vakgebieden:

Zo garanderen we altijd een correcte vertaling met begrip voor vakjargon.

Jouw drukwerk vakkundig laten vertalen door onze taalexperts

Wat wij jou garanderen

Gespecialiseerde vertaler

Dankzij ons breed netwerk hebben wij een vertaler voor elke job. Zo wordt al jouw drukwerk in de juiste tone-of-voice en met gevoel voor taal vertaald. We houden altijd rekening met vakjargon.

Terminologielijst

Wil jij dat er bepaalde woorden specifiek vertaald worden? Komen dezelfde woorden vaak terug in jouw drukwerk? Wij houden een lijst bij met al jouw speciale wensen.

Dubbelcheck

Er kijkt altijd een tweede paar ogen naar jouw tekst. Zo garanderen wij een feilloze en vakkundige vertaling van jouw drukwerk.

Zo vertalen wij jouw drukwerk

Bezorg ons het te vertalen drukwerk via ons contactformulier of mail naar info@yvkvt.com. Vermeld volgende informatie zeker in je mail, dan gaan onze vertalers meteen aan de slag:

  • De brontaal en de gewenste doeltaal
  • Specifiek te vertalen woorden
  • De deadline

Moet jouw drukwerk met spoed vertaald worden? Vermeld dat dan zeker in je offerteaanvraag.

Wij analyseren je drukwerk en wijzen het toe aan onze meest geschikte vertaler. Die maakt voor jou een vrijblijvende offerte op. Ga je akkoord met ons aantrekkelijk voorstel? Dan vliegen wij meteen in de vertaling.

Een tweede vertaler kijkt jouw tekst na en zet de puntjes op de ‘i’.

Voilà, jouw drukwerk is vertaald!

Wat anderen zeggen over onze vertalingen

“Mijn eerste samenwerking met Yves kan ik alleen maar als volgt omschrijven: indrukwekkend! Een kleine maand geleden had ik een dringende vertaling van een uitgebreid verzoekschrift nodig. Yves deed daarvoor onmiddellijk het nodig en maakte zijn reclame over zijn vertaalnetwerk zonder meer waar: hij zorgde ervoor dat drie vertalers aan de slag gingen met de tekst, hij coördineerde de vertaling, keek hun werk na, en nauwelijks een dag later had ik een gestructureerde en geharmoniseerde vertaling van het verzoekschrift in mijn mailbox. Ondanks het dringende werk werd geen urgentietarief aangerekend. Yves, dank voor je excellente service.”

“De vertalingen die we aan Yves doorsturen, zijn steeds binnen de deadline terug in ons bezit. Snelle service, correcte communicatie en mooi afgewerkte documenten. We hebben al documenten in verschillende talen laten vertalen en nooit een langere wachttijd. Yves levert steeds opnieuw zeer correct werk af. Topvertaler en ondernemer.”

Wim Geentjens, Zaakvoerder van GECON Arbeidsveiligheid & Milieu

“Na met verschillende vertaalbureaus te hebben samengewerkt is het verschil met Yves zijn service meer dan opmerkelijk. Yves is enorm reactief in zowel zijn initiële contacten als in de vertaaldiensten die daarop volgen. Zelfs bij een fout van de klant (1 document vergeten aanleveren), gaat Yves het maximale eruit halen om je toch op een redelijke termijn te servicen.”

Graag een offerte voor jouw vertaling?

Of bel +32 496 22 11 12!