Blog vertalen

Je blog professioneel laten vertalen

Een blog is onmisbaar op een sterke website. Je deelt je expertise, kennis en andere interessante content. Zo blijven je lezers terugkomen voor meer. Ben jij klaar voor de volgende internationale stap? Dan laat je je blog best mee vertalen. Zo leest iedereen, altijd en overal je content.

Welke soorten blogs vertalen jullie?

Ons netwerk bestaat uit meer dan 160 ervaren native vertalers. Je zou dus beter vragen: welke blogs vertalen jullie niet? Het antwoord hierop is simpel: wij gaan geen enkel vertaalavontuur uit de weg. Dankzij ons uitgebreid netwerk bieden wij professionele blogvertalingen aan voor verschillende sectoren:

Gaat jouw blog over een ander onderwerp? Contacteer ons gerust. De kans is groot dat een van onze vertalers staat te springen om jouw blog vakkundig te vertalen.

Je blog laten vertalen naar meer dan 25 courante talen

Naar waar je ook wilt uitbreiden, wij staan voor je klaar. We bieden namelijk vertalingen aan naar meer dan 25 courante talen.

Wil jij jouw business laten groeien tot in de meest exotische hoeken van onze planeet? Ook dan helpen we je graag verder. Ons netwerk is namelijk wereldwijd verspreid. Zo bieden we zelfs vertalingen aan naar minder courante talen, zoals het Thai, Hindi, Japans of Afrikaanse talen.

Je blog laten vertalen door een van onze experts?

Ontdek onze werkwijze

Bezorg ons de te vertalen tekst via ons contactformulier of mail naar info@yvkvt.com. Vermeld volgende informatie zeker in je mail, dan gaan onze vertalers meteen aan de slag:

  • De brontaal en de gewenste doeltaal
  • Specifiek te vertalen woorden
  • De deadline

Moet jouw blog met spoed vertaald worden? Vermeld dat dan zeker in je offerteaanvraag.

Wij analyseren je blog en wijzen hem toe aan onze meest geschikte vertaler. Die maakt voor jou een vrijblijvende offerte op. Ga je akkoord met ons aantrekkelijk voorstel? Dan vliegen wij meteen in de vertaling.

Een tweede vertaler leest de vertaling na en zet de puntjes op de ‘i’.
Voilà, jouw tekst is vertaald!

Wat wij jou garanderen

Gespecialiseerde vertaler

Dankzij ons breed netwerk hebben wij een vertaler voor elke job. Zo worden al jouw blogs in de juiste tone-of-voice en met gevoel voor taal vertaald. We houden altijd rekening met vakjargon.

Terminologielijst

Wil jij dat er bepaalde woorden specifiek vertaald worden? Komen dezelfde woorden vaak terug in jouw blogs? Wij houden een lijst bij met al jouw speciale wensen.

Dubbelcheck

Er kijkt altijd een tweede paar ogen naar jouw tekst. Zo garanderen wij een feilloze en vakkundige vertaling van al jouw blogs en webteksten.

Wij vertalen blogs voor kmo’s, bedrijven en vrije beroepen

Zelf zijn we een kmo en we werken ook heel graag voor kmo’s en vrije beroepen. Tot ons vast cliënteel rekenen we kleine en grote bedrijven, zelfstandigen en ook particulieren. Van de notaris tot het grotere advocatenkantoor, van de internationaal georiënteerde koekjesfabriek tot de veelzijdige copywriter en van de websitebouwer tot de advocaat met specialisatie verkeersrecht… Wij vertalen elke blog met oog voor detail.

Wat anderen zeggen over onze vertalingen

“Mijn eerste samenwerking met Yves kan ik alleen maar als volgt omschrijven: indrukwekkend! Een kleine maand geleden had ik een dringende vertaling van een uitgebreid verzoekschrift nodig. Yves deed daarvoor onmiddellijk het nodig en maakte zijn reclame over zijn vertaalnetwerk zonder meer waar: hij zorgde ervoor dat drie vertalers aan de slag gingen met de tekst, hij coördineerde de vertaling, keek hun werk na, en nauwelijks een dag later had ik een gestructureerde en geharmoniseerde vertaling van het verzoekschrift in mijn mailbox. Ondanks het dringende werk werd geen urgentietarief aangerekend. Yves, dank voor je excellente service.”

“De vertalingen die we aan Yves doorsturen, zijn steeds binnen de deadline terug in ons bezit. Snelle service, correcte communicatie en mooi afgewerkte documenten. We hebben al documenten in verschillende talen laten vertalen en nooit een langere wachttijd. Yves levert steeds opnieuw zeer correct werk af. Topvertaler en ondernemer.”

Wim Geentjens, Zaakvoerder van GECON Arbeidsveiligheid & Milieu

“Na met verschillende vertaalbureaus te hebben samengewerkt is het verschil met Yves zijn service meer dan opmerkelijk. Yves is enorm reactief in zowel zijn initiële contacten als in de vertaaldiensten die daarop volgen. Zelfs bij een fout van de klant (1 document vergeten aanleveren), gaat Yves het maximale eruit halen om je toch op een redelijke termijn te servicen.”

Graag een offerte voor jouw vertaling?

Of bel +32 496 22 11 12!