Webshop laten vertalen

Laat je webshop professioneel vertalen

De eerste stap richting internationalisering is een perfect vertaalde webshop. Jouw webshop laten vertalen van het Nederlands naar het Engels? Of van het Engels naar het Portugees? Ons team van meer dan 160 native vertalers staat voor je klaar.

 • Scherpe pen en oog voor detail
 • Respect voor vakjargon en tone-of-voice
 • Samen meer dan 1.000 jaar ervaring

Je webshop laten vertalen? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Webshop laten vertalen: wat moet er allemaal vertaald worden?

Een webshop laten vertalen klinkt simpel, maar er komt wel wat bij kijken. Denk bijvoorbeeld aan de volgende onderdelen van je webshop:

Gespecialiseerde vertalers voor jouw webshop

Om alle onderdelen van je website te laten vertalen, heb je al gauw verschillende vertalers nodig. Denk aan een juridische vertaler voor je algemene voorwaarden en een commerciële vertaler voor je productpagina’s. Dankzij ons sterk netwerk hebben wij vertalers voor verschillende soorten vertalingen in huis:

 • Juridische vertalingen
 • Commerciële vertalingen
 • Technische vertalingen
 • Beëdigde vertalingen
 • Financiële vertalingen

Je volledige webshop laten vertalen? Wij matchen jouw project graag aan de ideale vertaler(s).

Je webshop feilloos laten vertalen naar meer dan 25 talen

Of je nu uitbreidt naar onze buurlanden of wereldwijd wilt groeien, wij vertalen naar meer dan 25 courante talen. Een webshopvertaling nodig naar meerdere talen? We have got you covered!

Wil jij jouw webshop lanceren in de meest exotische hoeken van onze planeet? Neem dan gerust contact op. Wij vinden (bijna) altijd een ideale match. Denk aan het Japans, het Hindi of Afrikaanse talen. Jij vraagt, wij vertalen.

Jouw webshop vakkundig laten vertalen door onze taalexperts

Wat wij jou garanderen

Gespecialiseerde vertaler

Dankzij ons breed netwerk hebben wij een vertaler voor elke job. Zo wordt jouw webshop in de juiste tone-of-voice en met gevoel voor taal vertaald. We houden altijd rekening met vakjargon.

Terminologielijst

Wil jij dat er bepaalde woorden specifiek vertaald worden? Komen dezelfde woorden vaak terug op jouw webshop? Wij houden een lijst bij met al jouw speciale wensen.

Dubbelcheck

Er kijkt altijd een tweede paar ogen naar jouw tekst. Zo garanderen wij een feilloze en vakkundige vertaling van jouw webshop.

Zo vertalen wij jouw webshop

Bezorg ons de link naar de te vertalen webshop of de bijhorende tekstbestanden via ons contactformulier of mail naar info@yvkvt.com. Wij analyseren welke soort vertalingen er nodig zijn en selecteren de ideale vertaler(s).

Vermeld volgende informatie zeker in je mail, dan gaan onze vertalers meteen aan de slag:

 • De brontaal en de gewenste doeltaal
 • Specifiek te vertalen woorden
 • De deadline

Moet jouw webshop met spoed vertaald worden? Vermeld dat dan zeker in je offerteaanvraag.

Wij analyseren je webshop en wijzen de vertaling toe aan onze meest geschikte vertaler. Die maakt voor jou een vrijblijvende offerte op. Ga je akkoord met ons aantrekkelijk voorstel? Dan vliegen wij meteen in de vertaling.

Een tweede vertaler kijkt de vertaling na en zet de puntjes op de ‘i’.

Voilà, jouw webshop is vertaald!

Wat anderen zeggen over onze vertalingen

“Mijn eerste samenwerking met Yves kan ik alleen maar als volgt omschrijven: indrukwekkend! Een kleine maand geleden had ik een dringende vertaling van een uitgebreid verzoekschrift nodig. Yves deed daarvoor onmiddellijk het nodig en maakte zijn reclame over zijn vertaalnetwerk zonder meer waar: hij zorgde ervoor dat drie vertalers aan de slag gingen met de tekst, hij coördineerde de vertaling, keek hun werk na, en nauwelijks een dag later had ik een gestructureerde en geharmoniseerde vertaling van het verzoekschrift in mijn mailbox. Ondanks het dringende werk werd geen urgentietarief aangerekend. Yves, dank voor je excellente service.”

“De vertalingen die we aan Yves doorsturen, zijn steeds binnen de deadline terug in ons bezit. Snelle service, correcte communicatie en mooi afgewerkte documenten. We hebben al documenten in verschillende talen laten vertalen en nooit een langere wachttijd. Yves levert steeds opnieuw zeer correct werk af. Topvertaler en ondernemer.”

Wim Geentjens, Zaakvoerder van GECON Arbeidsveiligheid & Milieu

“Na met verschillende vertaalbureaus te hebben samengewerkt is het verschil met Yves zijn service meer dan opmerkelijk. Yves is enorm reactief in zowel zijn initiële contacten als in de vertaaldiensten die daarop volgen. Zelfs bij een fout van de klant (1 document vergeten aanleveren), gaat Yves het maximale eruit halen om je toch op een redelijke termijn te servicen.”

Graag een offerte voor jouw vertaling?

Of bel +32 496 22 11 12!