Document vertalen

Wij vertalen al jouw documenten met oog voor detail

Yves Van Krunkelsven staat voor een team van meer dan 160 native vertalers en revisoren. Ieders met hun eigen specialisatie, maar allemaal met hetzelfde doel: jouw documenten feilloos vertalen.

  • Wil jij een geboorteakte laten vertalen van het Pools naar het Portugees?
  • Heb je productfiches nodig in het Frans?
  • Is jouw bedrijf in volle groei en heb je een Engelstalig arbeidscontract nodig?

Wij zetten voor jou de puntjes op de ‘i’.
Dat alles aan een snel tempo én voor een scherpe prijs.

Documenten in verschillende vormen, soorten en maten

Of je nu een boek, website, technische fiche of een jaarrekening wil laten vertalen, onze vertalers helpen jou snel en vakkundig verder. We zijn onder andere gespecialiseerd in:

Documenten laten vertalen naar (bijna) elke taal

Ons netwerk verspreidt zich tot de meest exotische hoeken van deze planeet. Hierdoor bieden we niet enkel vertalingen naar courante talen, maar ook naar een hoop minder bekende talen aan. Allemaal? Dat lijkt ons wat veel. Wereldwijd worden er namelijk meer dan 6.000 talen gesproken. Toch vertalen we jouw document graag naar heel wat exotische talen, zoals het Japans, het Thai of zelfs Afrikaanse talen. Voor volgende talen hebben wij altijd een vakkundige native vertaler beschikbaar:

Hoe wij jouw documenten vertalen

Gespecialiseerde vertaler

Dankzij ons breed netwerk hebben wij een vertaler voor elke job. Zo worden al jouw documenten in de juiste tone-of-voice en met gevoel voor taal vertaald. We houden altijd rekening met vakjargon.

Terminologielijst

Wil jij dat er bepaalde woorden op een specifieke manier vertaald worden? Komen dezelfde woorden vaak terug in jouw documenten? Wij houden een lijst bij met al jouw speciale wensen.

Dubbelcheck

Bij ons kijkt er altijd een tweede paar ogen naar jouw tekst. Zo garanderen wij een feilloze en vakkundige vertaling van al jouw documenten.

Een document professioneel laten vertalen, hoe gaat dat in zijn werk?

Bezorg ons het te vertalen document via ons contactformulier of mail naar info@yvkvt.com. Vermeld volgende informatie zeker in je mail, dan gaan onze vertalers meteen aan de slag:

  • De brontaal en de gewenste doeltaal/talen
  • Specifiek te vertalen woorden
  • De deadline

Moet jouw document met spoed vertaald worden? Vermeld dat dan zeker in je offerteaanvraag.

Wij analyseren je tekst en wijzen hem toe aan onze meest geschikte vertaler die voor jou een vrijblijvende offerte opmaakt. Ga je akkoord met ons aantrekkelijk voorstel? Dan vliegen wij meteen in de vertaling. Een tweede vertaler kijkt jouw tekst na en zet de puntjes op de ‘i’. Voilà jouw tekst is vertaald!

Hoeveel kost het om een document te laten vertalen?

Bij Yves Van Krunkelsven zijn we gespecialiseerd in een hele hoop vertalingen. Hierdoor is het moeilijk om een vaste prijs op onze service te plakken. Wij hanteren altijd de meest concurrentiële prijzen. De exacte kostprijs om jouw document te laten vertalen is afhankelijk van:

  • De soort tekst
  • De lengte van de tekst
  • De brontaal en de eindtaal

Gaat het om een spoedvertaling en wil je zo snel mogelijk een offerte? Bel ons dan gerust even op via +32 496 22 11 12.

Wat anderen zeggen over onze vertalingen

“Mijn eerste samenwerking met Yves kan ik alleen maar als volgt omschrijven: indrukwekkend! Een kleine maand geleden had ik een dringende vertaling van een uitgebreid verzoekschrift nodig. Yves deed daarvoor onmiddellijk het nodig en maakte zijn reclame over zijn vertaalnetwerk zonder meer waar: hij zorgde ervoor dat drie vertalers aan de slag gingen met de tekst, hij coördineerde de vertaling, keek hun werk na, en nauwelijks een dag later had ik een gestructureerde en geharmoniseerde vertaling van het verzoekschrift in mijn mailbox. Ondanks het dringende werk werd geen urgentietarief aangerekend. Yves, dank voor je excellente service.”

“De vertalingen die we aan Yves doorsturen, zijn steeds binnen de deadline terug in ons bezit. Snelle service, correcte communicatie en mooi afgewerkte documenten. We hebben al documenten in verschillende talen laten vertalen en nooit een langere wachttijd. Yves levert steeds opnieuw zeer correct werk af. Topvertaler en ondernemer.”

Wim Geentjens, Zaakvoerder van GECON Arbeidsveiligheid & Milieu

“Na met verschillende vertaalbureaus te hebben samengewerkt is het verschil met Yves zijn service meer dan opmerkelijk. Yves is enorm reactief in zowel zijn initiële contacten als in de vertaaldiensten die daarop volgen. Zelfs bij een fout van de klant (1 document vergeten aanleveren), gaat Yves het maximale eruit halen om je toch op een redelijke termijn te servicen.”

Graag een offerte voor jouw vertaling?

Of bel +32 496 22 11 12!