Sollicitatiebrief vertalen

Je sollicitatiebrief vakkundig laten vertalen

Maak een professionele eerste indruk

Solliciteer jij voor een functie in een andere taal dan je moedertaal? Dan is een foutloze sollicitatiebrief van cruciaal belang. We begrijpen dat stress ervoor kan zorgen dat je fouten maakt. Daarom zetten wij voor jou graag de puntjes op de ‘i’.

Je sollicitatiebrief vakkundig laten vertalen? Onze 160 native vertalers staan voor je klaar.

  • Vertaald in de juiste, professionele tone-of-voice
  • Vertalers gespecialiseerd in verschillende vakgebieden
  • Oog voor vakjargon en gevoel voor taal

Contacteer ons gerust voor een offerte of vrijblijvend advies.

Sollicitatiebrief laten vertalen naar minder courante talen

Ons groot netwerk van bekwame vertalers strekt zich uit naar de meest exotische hoeken van de planeet. Zo zorgen we voor vertalingen naar heel wat vreemde talen.

Allemaal? Dat lijkt ons wat veel. Wereldwijd worden er namelijk meer dan 6.000 talen gesproken. Toch vertalen we naar heel wat exotische talen. Denk aan het Koreaans, het Japans, het Thai, het Hindi of zelfs Afrikaanse talen. We vinden zo goed als altijd een bekwame vertaler om jouw sollicitatiebrief vakkundig te vertalen.

Hoe wij jouw sollicitatiebrief vertalen

Gespecialiseerde vertaler

Dankzij ons breed netwerk hebben wij een vertaler voor elke job. Zo wordt jouw sollicitatiebrief in de juiste tone-of-voice en met gevoel voor taal vertaald. We houden altijd rekening met vakjargon.

Terminologielijst

Wil jij dat er bepaalde woorden op een specifieke manier vertaald worden? Komen dezelfde woorden vaak terug in jouw teksten? Wij houden een lijst bij met al jouw speciale wensen.

Dubbelcheck

Bij ons kijkt er altijd een tweede paar ogen naar jouw sollicitatiebrief. Zo garanderen wij een feilloze en vakkundige vertaling.

Je sollicitatiebrief met spoed laten vertalen

In de wereld van recruitment moet het vaak snel gaan. Als je een interessante functie hebt gezien, wil je meteen je interesse tonen. Daarom bieden we bij Yves Van Krunkelsven ook spoedvertalingen aan. Zo solliciteer jij als eerste voor de job van je dromen en maak je een krachtige indruk.

Een sollicitatiebrief professioneel laten vertalen, hoe gaat dat in zijn werk?

Bezorg ons de te vertalen sollicitatiebrief via ons contactformulier of mail naar info@yvkvt.com. Vermeld volgende informatie zeker in je mail, dan gaan onze vertalers meteen aan de slag:

  • De brontaal en de gewenste eindtaal/talen
  • Specifiek te vertalen woorden
  • De deadline

Moet jouw sollicitatiebrief met spoed vertaald worden? Vermeld dat dan zeker in je offerteaanvraag.

Wij analyseren je sollicitatiebrief en wijzen hem toe aan onze meest geschikte vertaler. Die maakt voor jou een vrijblijvende offerte op.

Ga je akkoord met ons aantrekkelijk voorstel? Dan vliegen wij meteen in de vertaling. Een tweede vertaler kijkt alles na en zet de puntjes op de ‘i’.

Voilà, jouw sollicitatiebrief is vertaald!

Hoeveel kost het om een sollicitatiebrief te laten vertalen?

Bij Yves Van Krunkelsven zijn we gespecialiseerd in een hele hoop vertalingen. Hierdoor is het moeilijk om een vaste prijs op onze service te plakken. Wij hanteren altijd de meest concurrentiële prijzen. De exacte kostprijs om jouw document te laten vertalen is afhankelijk van:

  • De soort tekst
  • De lengte van de tekst
  • De brontaal en de eindtaal

Gaat het om een spoedvertaling en wil je zo snel mogelijk een offerte? Bel ons dan gerust even op via +32 496 22 11 12.

Wat anderen zeggen over onze vertalingen

“Mijn eerste samenwerking met Yves kan ik alleen maar als volgt omschrijven: indrukwekkend! Een kleine maand geleden had ik een dringende vertaling van een uitgebreid verzoekschrift nodig. Yves deed daarvoor onmiddellijk het nodig en maakte zijn reclame over zijn vertaalnetwerk zonder meer waar: hij zorgde ervoor dat drie vertalers aan de slag gingen met de tekst, hij coördineerde de vertaling, keek hun werk na, en nauwelijks een dag later had ik een gestructureerde en geharmoniseerde vertaling van het verzoekschrift in mijn mailbox. Ondanks het dringende werk werd geen urgentietarief aangerekend. Yves, dank voor je excellente service.”

“De vertalingen die we aan Yves doorsturen, zijn steeds binnen de deadline terug in ons bezit. Snelle service, correcte communicatie en mooi afgewerkte documenten. We hebben al documenten in verschillende talen laten vertalen en nooit een langere wachttijd. Yves levert steeds opnieuw zeer correct werk af. Topvertaler en ondernemer.”

Wim Geentjens, Zaakvoerder van GECON Arbeidsveiligheid & Milieu

“Na met verschillende vertaalbureaus te hebben samengewerkt is het verschil met Yves zijn service meer dan opmerkelijk. Yves is enorm reactief in zowel zijn initiële contacten als in de vertaaldiensten die daarop volgen. Zelfs bij een fout van de klant (1 document vergeten aanleveren), gaat Yves het maximale eruit halen om je toch op een redelijke termijn te servicen.”

Graag een offerte voor jouw vertaling?

Of bel +32 496 22 11 12!