Contract vertalen

Contract professioneel laten vertalen

De eerste stap richting succesvol internationaliseren

Breidt jouw business zich uit naar het buitenland? Dan is het belangrijk dat je contracten professioneel en vakkundig vertaald worden. Het gaat namelijk om juridische vertalingen waarbij een correcte vertaling van cruciaal belang is.

Met jaren ervaring en 160 vertalers gespecialiseerd in juridische vertalen, brengen wij elke vertaling tot een goed einde.

Contact laten vertalen naar meer dan 25 courante talen

Wil je een contact laten vertalen naar het Duits, Iers, Engels of Pools? Met meer dan 160 native vertalers in ons netwerk, vinden wij altijd de ideale match. We vertalen al jouw contacten snel en vakkundig naar deze 25 courante talen.

Een contract laten vertalen naar een minder courante taal, zoals het Hindi, Koreaans of een Afrikaanse taal? Ons netwerk strekt zich uit naar de meest exotische hoeken van de planeet. We vinden dus bijna altijd een geschikte vertaler voor jouw project. Contacteer ons gerust.

Welke contracten vertalen jullie?

Ons team gaat geen enkel vertaalavontuur uit de weg. We vertalen al jouw benodigde contracten nauwkeurig en met oog voor detail.

We geven je graag een handige checklist mee. Zo ben je er zeker van dat je alle benodigde contracten ter beschikking hebt in de juiste talen:

 • Vast contract (onbepaalde duur)
 • Vast contract (bepaalde duur)
 • Oproepcontract
 • Uitzendcontract
 • Zelfstandige overeenkomst
 • Stagecontract
 • Proeftijdcontract
 • Parttime contact
 • Voltijds contract
 • Nulurencontract
 • Seizoenscontract
 • Freelancecontract

Graag meerdere contracten gelijktijdig laten vertalen? We wijzen je contracten graag toe aan onze meest geschikte vertaler.

Jouw contracten vakkundig laten vertalen door onze taalexperts

Wat wij jou garanderen

Gespecialiseerde vertaler

Dankzij ons breed netwerk hebben wij een vertaler voor elke job. Zo worden jouw contracten in de juiste tone-of-voice en met gevoel voor taal vertaald. We houden altijd rekening met vakjargon.

Terminologielijst

Wil jij dat er bepaalde woorden specifiek vertaald worden? Komen dezelfde woorden vaak terug in jouw contracten of andere juridische documenten? Wij houden een lijst bij met al jouw speciale wensen.

Dubbelcheck

Er kijkt  altijd een tweede paar ogen naar jouw tekst. Zo garanderen wij een feilloze en vakkundige vertaling van jouw contracten en andere juridische teksten.

Zo vertalen wij jouw contracten

Bezorg ons de te vertalen contracten via ons contactformulier of mail naar info@yvkvt.com. Vermeld volgende informatie zeker in je mail, dan gaan onze vertalers meteen aan de slag:

 • De brontaal en de gewenste doeltaal
 • Specifiek te vertalen woorden
 • De deadline

Moet jouw contract met spoed vertaald worden? Vermeld dat dan zeker in je offerteaanvraag.

Wij analyseren je contract en wijzen hem toe aan onze meest geschikte vertaler. Die maakt voor jou een vrijblijvende offerte op. Ga je akkoord met ons aantrekkelijk voorstel? Dan vliegen wij meteen in de vertaling.

Een tweede vertaler kijkt de vertaling na en zet de puntjes op de ‘i’.

Voilà, jouw contract is vertaald!

Wat anderen zeggen over onze vertalingen

“Mijn eerste samenwerking met Yves kan ik alleen maar als volgt omschrijven: indrukwekkend! Een kleine maand geleden had ik een dringende vertaling van een uitgebreid verzoekschrift nodig. Yves deed daarvoor onmiddellijk het nodig en maakte zijn reclame over zijn vertaalnetwerk zonder meer waar: hij zorgde ervoor dat drie vertalers aan de slag gingen met de tekst, hij coördineerde de vertaling, keek hun werk na, en nauwelijks een dag later had ik een gestructureerde en geharmoniseerde vertaling van het verzoekschrift in mijn mailbox. Ondanks het dringende werk werd geen urgentietarief aangerekend. Yves, dank voor je excellente service.”

“De vertalingen die we aan Yves doorsturen, zijn steeds binnen de deadline terug in ons bezit. Snelle service, correcte communicatie en mooi afgewerkte documenten. We hebben al documenten in verschillende talen laten vertalen en nooit een langere wachttijd. Yves levert steeds opnieuw zeer correct werk af. Topvertaler en ondernemer.”

Wim Geentjens, Zaakvoerder van GECON Arbeidsveiligheid & Milieu

“Na met verschillende vertaalbureaus te hebben samengewerkt is het verschil met Yves zijn service meer dan opmerkelijk. Yves is enorm reactief in zowel zijn initiële contacten als in de vertaaldiensten die daarop volgen. Zelfs bij een fout van de klant (1 document vergeten aanleveren), gaat Yves het maximale eruit halen om je toch op een redelijke termijn te servicen.”

Graag een offerte voor jouw vertaling?

Of bel +32 496 22 11 12!