Frans naar Grieks laten vertalen

Professionele vertaling van Frans naar Grieks

Wil jij een tekst professioneel laten vertalen van Frans naar Grieks? Ons team gaat voor messcherpe vertalingen en een naadloze service. We zorgen steeds voor topkwaliteit en leveren voortreffelijke vertalingen af van Frans naar Grieks.

We werken uitsluitend met Grieks vertaalbureau. Jouw teksten worden met oog voor detail vertaald en gecheckt door meerdere ervaren vertalers.

Dat alles aan een snel tempo én voor een scherpe prijs.

Vertaalbureau met expertise in verschillende vakgebieden

Ons team van meer dan 160 bekwame vertalers helpt jou snel en vakkundig verder! Wij helpen je graag bij verschillende soorten vertalingen:

Vertalingen van Frans naar Grieks door Yves van Krunkelsven en team

Vertaalbureau YVKVT werkt voor kmo’s en vrije beroepen. Van de lokale notaris tot het grotere advocatenkantoor, van de internationaal georiënteerde koekjesfabriek tot de veelzijdige copywriter en van de websitebouwer tot de advocaat met specialisatie vastgoed … Wij vertalen al jouw teksten naadloos van het Frans naar Grieks.

 • Kennis van en aandacht voor vakjargon dankzij ons groot netwerk waarbinnen ieders een eigen specialisatie heeft
 • Aandacht voor het doel van je tekst
 • Altijd dezelfde vertaler die je tone-of-voice door en door kent

Onze werkwijze om jouw teksten te vertalen van Frans naar Grieks

 • Stap 1: Jij bezorgt ons de te vertalen teksten en vertelt ons je specifieke wensen.
  Je bezorgt de te vertalen tekst via ons contactformulier of via mail info@yvkvt.com. Breng ons op de hoogte van specifiek te vertalen woorden. Een snelle vertaling van Frans naar Grieks nodig? Vermeld dat bij de aanvraag van je offerte.
 • Stap 2: We bestuderen de te vertalen tekst en wijzen hem toe aan onze meest geschikte vertaler.
  Al onze vertalers hebben een specifieke expertise. We bekijken jouw te vertalen document en wijzen hem toe aan de ideale match voor jouw vertaling.
 • Stap 3: Je ontvangt een vrijblijvende offerte.
  We berekenen hoeveel tijd de vertaler nodig heeft om je tekst te vertalen en bezorgen je een vrijblijvende offerte.
 • Stap 4: Bij akkoord gaan we  meteen aan de slag met je vertaling.
  Heeft ons aantrekkelijk tarief jou kunnen overtuigen? Dan gaan wij meteen aan de slag met de vertaling van je tekst(en). Samen bespreken we een haalbare deadline.
 • Stap 5: Dubbelcheck door een extra vertaler.
  Bij Yves van Krunkelsven kijken er minstens 2 ervaren vertalers naar je vertaling. Zo garanderen we een messcherpe en foutloze vertaling.
 • Stap 6: Voilà, jouw tekst is vertaald van Frans naar Grieks.
  Je ontvangt je vertaling via een vooraf afgesproken kanaal.

Over Yves van Krunkelsven en team

Yves van Krunkelsven Vertaalbureau en Tolkwerk staat voor een netwerk van meer dan 160 zelfstandige vertalers, tolken en revisoren. Dat maakt dat we voor elke vertaaljob ook altijd de meest geschikte kandidaat vinden.

 • Netwerk van meer dan 160 vertalers, tolken en revisoren
 • Kwaliteit en deadlines boven alles
 • Doorgedreven vertaalexperten in elk vakgebied
 • Enkel native vertalers
 • Alles gedubbelcheckt
 • Toekomstgericht en innovatief

Reviews over onze vertaling van Frans naar Grieks

“Mijn eerste samenwerking met Yves kan ik alleen maar als volgt omschrijven: indrukwekkend! Een kleine maand geleden had ik een dringende vertaling van een uitgebreid verzoekschrift nodig. Yves deed daarvoor onmiddellijk het nodig en maakte zijn reclame over zijn vertaalnetwerk zonder meer waar: hij zorgde ervoor dat drie vertalers aan de slag gingen met de tekst, hij coördineerde de vertaling, keek hun werk na, en nauwelijks een dag later had ik een gestructureerde en geharmoniseerde vertaling van het verzoekschrift in mijn mailbox. Ondanks het dringende werk werd geen urgentietarief aangerekend. Yves, dank voor je excellente service.”

“De vertalingen die we aan Yves doorsturen, zijn steeds binnen de deadline terug in ons bezit. Snelle service, correcte communicatie en mooi afgewerkte documenten. We hebben al documenten in verschillende talen laten vertalen en nooit een langere wachttijd. Yves levert steeds opnieuw zeer correct werk af. Topvertaler en ondernemer.”

Wim Geentjens, Zaakvoerder van GECON Arbeidsveiligheid & Milieu

“Na met verschillende vertaalbureaus te hebben samengewerkt is het verschil met Yves zijn service meer dan opmerkelijk. Yves is enorm reactief in zowel zijn initiële contacten als in de vertaaldiensten die daarop volgen. Zelfs bij een fout van de klant (1 document vergeten aanleveren), gaat Yves het maximale eruit halen om je toch op een redelijke termijn te servicen.”

Vrijblijvende offerte om Frans naar Grieks te laten vertalen

Of bel +32 496 22 11 12!