Engels naar Arabisch laten vertalen

Professionele vertaling van Engels naar Arabisch

Wil jij een tekst professioneel laten vertalen van Engels naar Arabisch? Ons team gaat voor messcherpe vertalingen en een naadloze service. Iedere dag gaan we voor topkwaliteit en leveren voortreffelijke vertalingen af van Engels naar Arabisch.

We werken uitsluitend met Arabisch vertaalbureau. Jouw teksten worden met oog voor detail vertaald en gecheckt door meerdere ervaren vertalers.

Dat alles aan een snel tempo én voor een scherpe prijs.

Vertaalbureau met expertise in verschillende vakgebieden

Ons team van meer dan 160 bekwame vertalers helpt jou snel en vakkundig verder! Wij staan klaar voor iedere soort vertaling:

Vertalingen van Engels naar Arabisch door Yves van Krunkelsven en team

Vertaalbureau YVKVT werkt voor kmo’s en vrije beroepen. Van de lokale notaris tot het grotere advocatenkantoor, van de internationaal georiënteerde koekjesfabriek tot de veelzijdige copywriter en van de websitebouwer tot de advocaat met specialisatie verkeersrecht … Wij vertalen al jouw teksten naadloos van het Engels naar Arabisch.

 • Kennis van en aandacht voor vakjargon dankzij ons groot netwerk waarbinnen ieders een eigen specialisatie heeft
 • Aandacht voor het doel van je tekst
 • Altijd dezelfde vertaler die je tone-of-voice door en door kent

Zo vertalen we jouw tekst van Engels naar Arabisch

 • Stap 1: Jij bezorgt ons de te vertalen teksten en vertelt ons je specifieke wensen.
  Je bezorgt de te vertalen tekst via ons contactformulier of via mail info@yvkvt.com. Breng ons op de hoogte van specifiek te vertalen woorden. Een snelle vertaling van Engels naar Arabisch nodig? Vermeld dat bij de aanvraag van je offerte.
 • Stap 2: We doorgronden de te vertalen tekst en wijzen hem toe aan onze meest geschikte vertaler.
  Al onze vertalers hebben een specifieke expertise. We bekijken jouw tekst en wijzen hem toe aan de ideale match voor jouw vertaling.
 • Stap 3: Je ontvangt een vrijblijvende offerte.
  We berekenen hoeveel tijd de vertaler nodig heeft om je tekst te vertalen en bezorgen je een vrijblijvende offerte.
 • Stap 4: Bij akkoord gaan we  dadelijk aan de slag met je vertaling.
  Heeft ons aantrekkelijk tarief jou kunnen overtuigen? Dan gaan wij meteen aan de slag met de vertaling van je tekst(en). Samen bespreken we een realistische deadline.
 • Stap 5: Dubbelcheck door een extra vertaler.
  Bij Yves van Krunkelsven kijken er minstens 2 ervaren vertalers naar je vertaling. Zo garanderen we een messcherpe en naadloze vertaling.
 • Stap 6: Voilà, jouw tekst is vertaald van Engels naar Arabisch.
  Je ontvangt je vertaalde documenten via een vooraf afgesproken kanaal.

Over Yves van Krunkelsven en team

Yves van Krunkelsven Vertaalbureau en Tolkwerk staat voor een netwerk van meer dan 160 zelfstandige vertalers, tolken en revisoren. Dat maakt dat we voor elke vertaaljob ook altijd de meest geschikte kandidaat vinden.

 • Netwerk van meer dan 160 vertalers, tolken en revisoren
 • Kwaliteit en deadlines boven alles
 • Doorgedreven vertaalexperten in elk vakgebied
 • Enkel native vertalers
 • Alles gedubbelcheckt
 • Toekomstgericht en innovatief

Reviews over onze vertaling van Engels naar Arabisch

“Mijn eerste samenwerking met Yves kan ik alleen maar als volgt omschrijven: indrukwekkend! Een kleine maand geleden had ik een dringende vertaling van een uitgebreid verzoekschrift nodig. Yves deed daarvoor onmiddellijk het nodig en maakte zijn reclame over zijn vertaalnetwerk zonder meer waar: hij zorgde ervoor dat drie vertalers aan de slag gingen met de tekst, hij coördineerde de vertaling, keek hun werk na, en nauwelijks een dag later had ik een gestructureerde en geharmoniseerde vertaling van het verzoekschrift in mijn mailbox. Ondanks het dringende werk werd geen urgentietarief aangerekend. Yves, dank voor je excellente service.”

“De vertalingen die we aan Yves doorsturen, zijn steeds binnen de deadline terug in ons bezit. Snelle service, correcte communicatie en mooi afgewerkte documenten. We hebben al documenten in verschillende talen laten vertalen en nooit een langere wachttijd. Yves levert steeds opnieuw zeer correct werk af. Topvertaler en ondernemer.”

Wim Geentjens, Zaakvoerder van GECON Arbeidsveiligheid & Milieu

“Na met verschillende vertaalbureaus te hebben samengewerkt is het verschil met Yves zijn service meer dan opmerkelijk. Yves is enorm reactief in zowel zijn initiële contacten als in de vertaaldiensten die daarop volgen. Zelfs bij een fout van de klant (1 document vergeten aanleveren), gaat Yves het maximale eruit halen om je toch op een redelijke termijn te servicen.”

Vrijblijvende offerte om Engels naar Arabisch te laten vertalen

Of bel +32 496 22 11 12!