Iers vertaalbureau

Vertaler Iers nodig?

Yves Van Krunkelsven en zijn vast team van meer dan 160 bekwame vertalers helpen jou snel en vakkundig verder. Contacteer ons en wij verbinden jouw project aan een professionele vertaler Iers .

Vakkundige vertaler Iers met een oog voor detail

Wil jij een tekst professioneel laten vertalen? Ons team gaat voor messcherpe vertalingen en een naadloze service. Iedere dag gaan onze Ierse vertalers vakkundig aan het werk en leveren ze voortreffelijke vertalingen af.

Ons vertaalbureau werkt uitsluitend met native Ierse vertalers. Jouw teksten worden aandachtig vertaald en gecheckt door meerdere professionele vertalers.

Nog andere vertalingen nodig? Bij Yves Van Krunkelsven kan je terecht voor vertalingen van en naar verschillende talen.

Dat alles tegen een scherpe prijs én binnen de afgesproken tijd.

Ierse vertaling voor elke soort tekst

Met meer dan 160 native vertalers in ons team kunnen we elke vertaling aan. Je kan bij ons terecht voor volgende vertalingen:

Extern Iers vertaalbureau voor kmo’s en vrije beroepen

Zelf zijn we een kmo. We werken dan ook het liefst voor kmo’s en vrije beroepen. Van de advocaat tot webshophouder … wij vertalen al jouw teksten feilloos naar het Iers.

 • Onze vertalers hebben kennis van en aandacht voor vakjargon.
 • Je toegewezen vertaler heeft aandacht voor het doel van je tekst.
 • Je krijgt een professionele Ierse vertaler toegewezen die je tone-of-voice door en door kent.

Onze werkwijze

Zo verloopt de samenwerking met jouw Ierse vertaler

 • Stap 1: Jij bezorgt ons de te vertalen teksten en vertelt ons je specifieke wensen.
  Je bezorgt de te vertalen tekst via ons contactformulier of via mail info@yvkvt.com. Breng ons op de hoogte van specifiek te vertalen woorden. Heb je dringend een Ierse vertaling nodig? Vermeld dat bij de aanvraag van je offerte.
 • Stap 2: We analyseren de te vertalen tekst en wijzen hem toe aan onze meest geschikte vertaler. Al onze vertalers hebben een specifieke expertise. We bekijken jouw tekst en wijzen hem toe aan de meest ideale Ierse native vertaler.
 • Stap 3: Je ontvangt een aantrekkelijke en vrijblijvende offerte. We berekenen hoeveel tijd de vertaler nodig heeft om je tekst te vertalen en bezorgen je een vrijblijvende offerte.
 • Stap 4: Na akkoord gaan we meteen aan de slag met je vertaling.
  Heeft ons aantrekkelijk tarief jou kunnen overtuigen? Dan gaan wij meteen aan de slag met de vertaling van je tekst(en). Samen bespreken we een haalbare deadline.
 • Stap 5: Dubbelcheck door een extra vertaler Iers.
  Bij ons vertaalbureau kijken er minstens 2 paar ervaren ogen naar je vertaling. Zo garanderen we een messcherpe en foutloze vertaling.
 • Stap 6: Voilà, jouw tekst is vertaald
  Je ontvangt je vertaling via een vooraf afgesproken kanaal.

Over Yves van Krunkelsven en team

Yves van Krunkelsven Vertaal- en Tolkwerk staat voor een groep van meer dan 160 zelfstandige vertalers en revisoren. Dat maakt dat we voor elke vertaalklus ook altijd de meest geschikte vertaler vinden.

 • Netwerk van meer dan 160 vertalers en revisoren
 • Kwaliteit en deadlines boven alles
 • Deskundige vertaalexperten in elk vakgebied
 • Enkel native vertalers
 • Alles gedubbelcheckt
 • Toekomstgericht en innovatief

Wat anderen zeggen over ons Iers vertaalbureau

“Vertaalbureau Yves Van Krunkelsven zijn toppers, snel in vertaalwerk, accuraat en compleet. In functie van het doelpubliek en met kennis van zaken. Vandaag de vraag gesteld en binnen maar enkele werkdagen het vertaalde bericht in je mailbox of hoe snel je een vertaalopdracht terug in je bezit hebt.”

“Yves verzorgt voor ons de vertalingen van onze internationale projecten. Dit steeds altijd heel nauwkeurig, snel aangeleverd en perfect vertaald. Onze klanten zijn er superblij mee en dat maakt ons natuurlijk ook gelukkig. Dank je wel team YVKVT, aanrader!”

“Na met verschillende vertaalbureaus te hebben samengewerkt is het verschil met Yves zijn service meer dan opmerkelijk. Yves is enorm reactief in zowel zijn initiële contacten als in de vertaaldiensten die daarop volgen. Zelfs bij een fout van de klant (1 document vergeten aanleveren), gaat Yves het maximale eruit halen om je toch op een redelijke termijn te servicen.”

Graag een offerte voor jouw vertaling?

Of bel +32 496 22 11 12!